Pur-ait Oy:n uutisia2021-11-30T23:34:35+02:00

Pur-ait Oy:n uutisia

Pur-ait oy hakee sähköasennukseen vahvistusta!

Pur-ait oy on yli 40 vuotiasperheyritys, joka toimii Helsingin Suutarilassa. Olemme Suomen johtava aita-, puomi- ja porttialan toimija, jolle tuotteiden korkealaatuisuus ja turvallisuus ovat tärkeitä arvoja. Toimintamme on aina sosiaalisen vastuun ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaista. Yrityskulttuurimme perustuu rehellisyyteen, arvostukseen ja kunnioitukseen työntekijöitä, asiakkaita sekä yrityskumppaneita kohtaan. Meillä on hyvät mahdollisuudet oman työn osaamisen kehittämiseen.

Haemme sähkö- tai automaatioasentajaa monipuolisiin sähkö- ja laiteasennustehtäviin. Työhön kuuluu mm. puomien ja porttien automatiikan asentamista, kytkemistä, vianselvitystä ja vuosihuoltojen tekemistä sekä korjauksia. Työ on kokoaikainen työ ja toistaiseksi voimassa oleva. Työntekopaikka vaihtelee pääosin Etelä-Suomessa.
Vaatimuksena on sähköalan peruskoulutus, B-ajokortti, sähkötyöturvakortti, työturvallisuuskortti, tulityökortti, EA-kortti, nuhteeton tausta ja hyvät asiakaspalvelutaidot. Työkokemus alalta ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Työkohteet voivat olla niin uudiskohteita kuin nykyisten kohteiden huoltotöitä ja korjauksia. Käytössäsi on työaikana yrityksen auto ja sinulle annetaan perehdytys tuotteisiimme. Hallitset tietokoneen ja osaat käyttää sujuvasti Windows pohjaisia perusohjelmistoja. Aikaisempi kokemus rakennusalasta ja kulunvalvontatöistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme perheyrityksen parhaita puolia. Joustavuutta, itsenäisyyttä ja mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhön, ajanmukaiset työkalut ja hyvä henkisen työyhteisön.

Lisätietoa antaa sähkötöiden johtaja Mikko Saastamoinen, arkisin klo 8–14, 09 3509 4022 tai työpäällikkö Jaakko Sopanen 09 3509 4020

Lähetä työhakemus, CV ja palkkatoive sähköpostiin mikko.saastamoinen@purait.fi hakemukset 30.11.2022 mennessä.

12. lokakuuta 2022|Kategoriat: Tyopaikat|

Pur-ait oy:n uusi tuotantopäällikkö valittu   

Olimme hämmästyneitä ja kiitollisia hakijoiden runsaudesta. Kiinnostus paikkaa kohtaan oli suurta ja hakemukset erittäin laadukkaita. Haastattelemamme hakijat olivat motivoituneita ja heistä jokainen olisi ollut erittäin tervetullut joukkoomme.
 
Kiitos kaikille paikasta kiinnostuneille.
Suureksi iloksemme hakuajan loppuvaiheessa saimme sisäisen hakemuksen, joka yllätti meidät. Sähköosaston esimiehemme Mikko Saastamoinen ilmoitti olevansa valmis uusiin haasteisiin.
 
Mikko on toisen polven aitamies. Työtovereidensa arvostama esimies ja kollega. Kahdeksantoista vuotta Pur-ait oy:ssä takana ja mitä vielä edessä. Mikon isä Hemmo työskenteli meillä vielä 70-vuotiaana. Kun tällä taustalla haluaa uusia haasteita, kehittää itseään ja työpaikkaansa, ei ollut vaikea päättää kuka tuli valituksi tehtävään.
 
Mikko tulee yhdessä tehtävästä eläköityvän Karin kanssa määrittelemään tulevat työtehtävänsä.
 
Me autamme Mikkoa omalla panoksellamme rakentamaan paremman, tehokkaamman ja viihtyisämmän työpaikan meille kaikille.
 

Onnea ja menestystä uusiin haasteisiin!

Pur-ait oy:n tuotantopäällikkö Mikko Saastamoinen

30. syyskuuta 2022|Kategoriat: Uncategorized|

Pur-ait Oy käyttää päästötöntä hiilidioksivapaata sähköä

Pur-ait Oy käyttää tehtaallaan VENI-energian toimittamaa päästötöntä hiilidioksivapaata sähköä. Hiilidioksidivapaa sähkö taataan erillisillä sertifikaattiostoilla, jossa sertifikaatin myyjänä oleva tuottaja takaa hiilidioksidivapaan sähkön alkuperän.
 
Näin ollen 100 % Pur-ait Oy:n kuluttamasta sähköstätuotetaan hiilidioksidivapaasti. Käytämme kaikessa toiminnassamme energiaa mahdollisimman tehokkaasti.
6. kesäkuuta 2022|Kategoriat: Uncategorized|

Pikataittoportti on nopea ja tilatehokas portti

Nopealiikkeinen pikataittoportti ja sen kompakti rakenne on suunniteltu tilatehokkaisiin porttiympäristöihin, joissa aukeamistilaa on rajallisesti.

Yksilehtisen taittoportin vastapylvään puolella ei tarvita lainkaan turvaetäisyyttä kiinteään esteeseen. Pikataittoportti sopii liikenteenohjaukseen mm. logistiikkakeskuksissa, satamissa, lentokentillä ja muilla teollisuusalueilla.

Porttiin on saatavilla myös lisätarvikkeita. ylös asennettu piikkilista ylikiipeämissuojaksi ja erikoismatala maavara (min 100mm – vakio 250mm). Portti voidaan varustella punavihreällä opastinvalolla molempiin ajosuuntiin.

Pikataittoportti on CE-hyväksytty. Koneellistettu pikataittoportti on standardin PN EN 1324-1 + A1:2021 mukainen.

Lue lisää pikataittoporteista tuote-esittelysivuiltamme: https://purait.fi/tuotteet/portit/

30. huhtikuuta 2021|Kategoriat: Portit, Tuotteet|

Pihlajamäen jalkapallokenttä: tilaajan haastattelu

Pihlajamäen jalkapallokenttä eli MagneCit Areenaa uudistettiin tänä vuonna paremmin kansallisen liigatason ottelukäyttöön sopivaksi. Pur-ait Oy toimitti jalkapallokentän ympärille kaksi metriä korkeaa Eco W -säleverkkoaitaa, Classic-liukuportin ja kaksi Swing-saranaporttia. Pihlajamäen kenttä on tänä vuonna 85 vuotta täyttävän Pallokerho-35:n käytössä. Haastattelimme aitaprojektin merkeissä PK-35:n päävalmentajaa Jarkko Siikavaa.

Lue lisää

1. syyskuuta 2020|Kategoriat: Referenssikohteet|Avainsanat: , , |

Purnews 2020 julkaistu

Pur-ait Oy:n asiakas- ja sidosryhmälehti Purnews kertoo liukuportti- ja aita-alan tuoreimmat kuulumiset. Purnews 2020 -lehdessä asiaa mm. standardien totetutuksesta käytännön tasolla, liukuporttien erikoistäytteistä ja uudistuvasta aitamallistostamme. Klikkaa lehteen tästä.

4. toukokuuta 2020|Kategoriat: Purnews|
Go to Top