PurNews

Pur-ait Oy:n uutisia

Tilaa ilmainen asiakaslehtemme Purnews, tietopaketti liukuporttien, aitojen, puomien ja porttiympäristöjen ystäville.

Avaa tästä uusin Purnews 2020 -lehti

Pur-ait Oy hakee myyntiin vahvistusta!

Haemme palvelukseemme myyjää.

Vastaat itsenäisesti osaltasi myynnistä, myynnin suunnittelusta, tarjouslaskennasta, raportoinnista ja asiakashoidosta Suomessa.

Tehtävässä onnistumisessa auttaa, että Sinulla on soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Olet valmis kantamaan vastuuta itsenäisestä myynnistä sekä haluat kasvattaa ja kehittää asiakassuhteita. Sinulla on suomen ja englannin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen taito. Kykenet helposti itsenäiseen työskentelyyn, olet aikaan saava, ja omaat hyvän strategisen silmän, etkä pelkää matkustamista Suomessa. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitojasi. Työ edellyttää aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin. Työn liikkuvuuden vuoksi työ vaatii ajokortin. Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja. Omaat hyvät tietotekniset taidot (Microsoft Office ja Outlook).

Tarjoamme sinulle ensiluokkaisen näköalapaikan markkinajohtajan matkassa. Pur-ait Oy on Suomen johtava aita- ja porttialan toimija, jolle tuotteiden korkealaatuisuus ja turvallisuus ovat tärkeitä arvoja. Toimintamme on aina sosiaalisen vastuun ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaista. Yrityskulttuurimme perustuu rehellisyyteen, arvostukseen ja kunnioitukseen työntekijöitä, asiakkaita sekä yrityskumppaneita kohtaan. Hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä:
toimitusjohtaja Marko Salo, 0400 493 911 marko.salo@purait.fi
Lyhtytie 24, 00750 HELSINKI

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Tavarantoimitusten seurantalinkki löytyy sähköpostista

Pur-ait Oy:n tavarantoimituksia hoitava Kaukokiito lähettää viestin saapuvasta toimituksesta sähköpostitse osoitteesta noreply@unifaunonline.se. Kyseisestä sähköpostiosoitteesta tuleva meili saattaa näyttää roskapostilta erikoisemman osoitteensa takia, mutta meilin voi huoletta avata.

Viestipohja tavarantoimituksessa on seuraavanlainen:

Kohteesta: noreply@unifaunonline.se
Lähetetty: tiistai 12. toukokuuta klo 10.44
Aihe: Toimitus on matkalla lähettäjältä Pur-ait Oy.
Vastaanottaja: Nimi Sukunimi

Toimitus on matkalla lähettäjältä Pur-ait Oy.
Linkki Kaukokiidon lähetyksen seurantaan.

Vuoreksen jäteasema – turvallisesti itsepalveluna

Automatisoidulla itsepalvelujäteasemalla tulee ottaa huomioon paitsi käyttäjäystävällisyys myös turvallisuus. Kuinka Pirkanmaan Jätehuollon pilottihankkeen moderni jäteasema on saatu toimimaan?

Pirkanmaan Jätehuolto avaa uudenlaisen jäteaseman Vuorekseen kevään 2019 aikana. Kyseessä on automatisoitu pilottihanke, joka toimii itsepalveluperiaatteella varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella. Tarkoituksena on parantaa palvelutasoa ja laajentaa aukioloaikoja merkittävästi.

Lue lisää

Pur-ait Oy hakee myyntisihteeriä

Haemme palvelukseemme uuteen tehtävään Helsinkiin myyntisihteeriä!

Myyntisihteerinä olet keskeisessä roolissa tarjous- ja toimitusprosessissamme. Tehtäviisi kuuluu tilausten vastaanotto, kirjaaminen järjestelmään, sekä lähettäminen ja laskuttaminen. Vastaat puheluihin ja toimit myynnin ja suunnittelun tukena, sekä hoidat myös omatoimisesti pieniä tilauksia. Viihdyt ajoittain hyvinkin nopeatempoisessa toimintaympäristössä ja pystyt hoitamaan useita asioita samanaikaisesti.

Lue lisää

Luottamus hyvä, valvonta paras

Pur-ait Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuorisen pääkirjoitus Pur-ait Oy:n Purnews 2019 asiakas- ja sidosryhmälehdessä.

Suomessa markkinat ja kilpailu on pääsääntöisesti rehellistä ja asiallista. Varsinaisia tuoteväärennöksiä ja tietoista huijausta ei juuri tapahdu. Säännöistä lipsumiset ja vaatimusten täyttämättä jättäminen johtuvat yleensä tiedon puutteesta ja osaamattomuudesta.

Monille tuotteille on asetettu mitattavat vaatimukset niiden turvallisen käytön takaamiseksi. Pidämme itsestään selvänä, että sähkölaitteet ovat turvallisia ja tekstiilit myrkyttömiä. Vaatimuksia voidaan asettaa myös tuotteen ominaisuuksille, kuten lämpöarvot, melutaso tai sähkömagneettinen yhteensopivuus. Laatu itsessään on ostajan ja myyjän välinen sopimus, mutta turvallisuuden ja ympäristön kannalta merkittäviä vaatimuksia asettaa ja vahtii yhteiskunta.

Lue lisää