fbpx
Pur-ait Oy:n uutisia2021-11-30T23:34:35+02:00

Pur-ait Oy:n uutisia

Haaveiletko kiinteistösi aitaamisesta?

Suuntaa katse eteenpäin ja varaa ensi kevään ensimmäiset asennusajat nyt. Pur-ait Oy:n valikoimista löydät pinna-aidat, säleverkkoaidat ja panssariverkkoaidat – avaimet käteen periaatteella paikoilleen asennettuna.
Tutustu valikoimaamme ja laitetaan yhdessä aitaprojekti käyntiin! 👍
4. joulukuuta 2023|Kategoriat: Referenssikohteet, Tuotteet|

Pekka Vuorisen muistolle

Raskain mielin ilmoitamme, että pitkäaikainen ja arvostettu työntekijämme, omistaja ja hallituksen puheenjohtaja Pekka Vuorinen on poistunut keskuudestamme 28.7.2023. Hänen äkillinen poismenonsa on jättänyt meidät kaikki syvästi surullisiksi.

Pekka Vuorinen oli kiinteä osa yritystämme useiden vuosikymmenien ajan, hänen sitoutuneisuutensa, ammattitaitonsa ja sydämellinen asenteensa tekivät hänestä arvostetun ja rakastetun kollegan.

Välitämme syvimmät surunvalittelumme ja lämpimimmät ajatuksemme Pekan omaisille, läheisille ja ystäville.

Lämpimin surunvalitteluin koko Pur-ait oy henkilökunta ja hallitus.

puraitoy pekka vuorinen

2. elokuuta 2023|Kategoriat: Henkilökunta, Pur-ait Oy, Tiedote|

Pur-ait Oy käyttää päästötöntä hiilidioksivapaata sähköä

Pur-ait Oy käyttää tehtaallaan VENI-energian toimittamaa päästötöntä hiilidioksivapaata sähköä. Hiilidioksidivapaa sähkö taataan erillisillä sertifikaattiostoilla, jossa sertifikaatin myyjänä oleva tuottaja takaa hiilidioksidivapaan sähkön alkuperän.
 
Näin ollen 100 % Pur-ait Oy:n kuluttamasta sähköstätuotetaan hiilidioksidivapaasti. Käytämme kaikessa toiminnassamme energiaa mahdollisimman tehokkaasti.
13. maaliskuuta 2023|Kategoriat: Uncategorized|

Pur-ait Oy hakee asennukseen vahvistusta!

Haemme palvelukseemme aita-asentajaa. Vastaat tiimissä osaltasi aidan- ja porttien asennuksesta. Tehtävässä onnistumisessa auttaa, että Sinulla on kokemusta rakentamisesta. Olet valmis kantamaan vastuuta itsenäisestä työskentelystä. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot tulla toimeen asiakkaiden kanssa. Työn liikkuvuuden vuoksi työ vaatii ajokortin. Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja.
 
Tarjoamme sinulle ensiluokkaisen näköalapaikan markkinajohtajan matkassa. Pur-ait Oy on Suomen johtava aita- ja porttialan toimija, jolle tuotteiden korkealaatuisuus ja turvallisuus ovat tärkeitä arvoja. Toimintamme on aina sosiaalisen vastuun ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaista. Yrityskulttuurimme perustuu rehellisyyteen, arvostukseen ja kunnioitukseen työntekijöitä, asiakkaita sekä yrityskumppaneita kohtaan. Hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.
 
Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä:
työpäällikkö Jaakko Sopanen jaakko.sopanen@purait.fi
Puh. 09 3509 4020, Lyhtytie 24, 00750 HELSINKI
 
#rekrytointi #asentaja #työpaikat
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!
6. maaliskuuta 2023|Kategoriat: Tyopaikat|

Oletko uusi yhteistyökumppanimme?

Haemme yhteistyökumppaneiksi aita- ja porttiasennusryhmiimme itsenäisiä yrityksiä sekä yhteistyöyrityksiä eri puolelle Suomea. Uusien yhteistyökumppaniemme tulee olla valmiita liikkumaan kohteiden perässä. Haemme myös asennusryhmiä Uudenmaan alueen asennuksiin sekä korjaus- ja huoltokohteisiin.
 
Yhteydenotot ja lisätiedot:
 
Toimitusjohtaja Marko Salo
09 3509 4024 /marko.salo@purait.fi
 
Työpäällikkö Jaakko Sopanen
09 3509 4020/ jaakko.sopanen@purait.fi
 
#rekrytointi #asennus #korjaus #huolto #aita #portti #liukuportti
3. maaliskuuta 2023|Kategoriat: Uncategorized|

Asiantuntemuksella toteutettu ja asennettu aitaympäristö

Mitä on Pur-ait laatu? Pur-ait Oy:n laadulla tarkoitamme sitä, että asiakkaan kerrottua meille tarpeensa, me tarjoamme siihen ratkaisun, joka on asiantuntemuksella suunniteltu, toteutetaan parhaalla ammattitaidolla ja on sovittuun aikaan käyttövalmis. Emme jätä asiakastamme pulaan toimituksen jälkeenkään, vaan tarjoamme kattavan varaosa-, huolto- ja ylläpitopalvelun.

Lue lisää

18. helmikuuta 2023|Kategoriat: Pur-ait Oy|

Pur-ait oy:n uusi tuotantopäällikkö valittu   

Olimme hämmästyneitä ja kiitollisia hakijoiden runsaudesta. Kiinnostus paikkaa kohtaan oli suurta ja hakemukset erittäin laadukkaita. Haastattelemamme hakijat olivat motivoituneita ja heistä jokainen olisi ollut erittäin tervetullut joukkoomme.
 
Kiitos kaikille paikasta kiinnostuneille.
Suureksi iloksemme hakuajan loppuvaiheessa saimme sisäisen hakemuksen, joka yllätti meidät. Sähköosaston esimiehemme Mikko Saastamoinen ilmoitti olevansa valmis uusiin haasteisiin.
 
Mikko on toisen polven aitamies. Työtovereidensa arvostama esimies ja kollega. Kahdeksantoista vuotta Pur-ait oy:ssä takana ja mitä vielä edessä. Mikon isä Hemmo työskenteli meillä vielä 70-vuotiaana. Kun tällä taustalla haluaa uusia haasteita, kehittää itseään ja työpaikkaansa, ei ollut vaikea päättää kuka tuli valituksi tehtävään.
 
Mikko tulee yhdessä tehtävästä eläköityvän Karin kanssa määrittelemään tulevat työtehtävänsä.
 
Me autamme Mikkoa omalla panoksellamme rakentamaan paremman, tehokkaamman ja viihtyisämmän työpaikan meille kaikille.
 

Onnea ja menestystä uusiin haasteisiin!

Pur-ait oy:n tuotantopäällikkö Mikko Saastamoinen

30. syyskuuta 2022|Kategoriat: Uncategorized|

Pikataittoportti on nopea ja tilatehokas portti

Nopealiikkeinen pikataittoportti ja sen kompakti rakenne on suunniteltu tilatehokkaisiin porttiympäristöihin, joissa aukeamistilaa on rajallisesti.

Yksilehtisen taittoportin vastapylvään puolella ei tarvita lainkaan turvaetäisyyttä kiinteään esteeseen. Pikataittoportti sopii liikenteenohjaukseen mm. logistiikkakeskuksissa, satamissa, lentokentillä ja muilla teollisuusalueilla.

Porttiin on saatavilla myös lisätarvikkeita. ylös asennettu piikkilista ylikiipeämissuojaksi ja erikoismatala maavara (min 100mm – vakio 250mm). Portti voidaan varustella punavihreällä opastinvalolla molempiin ajosuuntiin.

Pikataittoportti on CE-hyväksytty. Koneellistettu pikataittoportti on standardin PN EN 1324-1 + A1:2021 mukainen.

Lue lisää pikataittoporteista tuote-esittelysivuiltamme: https://purait.fi/tuotteet/portit/

30. huhtikuuta 2021|Kategoriat: Portit, Tuotteet|

Pihlajamäen jalkapallokenttä: tilaajan haastattelu

Pihlajamäen jalkapallokenttä eli MagneCit Areenaa uudistettiin tänä vuonna paremmin kansallisen liigatason ottelukäyttöön sopivaksi. Pur-ait Oy toimitti jalkapallokentän ympärille kaksi metriä korkeaa Eco W -säleverkkoaitaa, Classic-liukuportin ja kaksi Swing-saranaporttia. Pihlajamäen kenttä on tänä vuonna 85 vuotta täyttävän Pallokerho-35:n käytössä. Haastattelimme aitaprojektin merkeissä PK-35:n päävalmentajaa Jarkko Siikavaa.

Lue lisää

1. syyskuuta 2020|Kategoriat: Referenssikohteet|Avainsanat: , , |
Go to Top