Saranaportti
Ladattavat esitteet

Saranaportti Swing tekninen ohje

Saranaportti Swing asennusohje

Saranaportti Swing

Swing-saranaportti on suosittu, edullinen ja kestävä perusportti, joka soveltuu hyvin monenlaisiin tarkoituksiin ja kohteisiin. Portti soveltuu ajoaukkoihin, joiden leveys käytettäessä yhtä porttilehteä on enintään 5 m ja pariportilla 10 m. 

Swing-portteja valmistetaan erikorkuisina ja -levyisinä. Useimmiten porteissa on täytteenä panssariverkko, mutta portin ulkonäköön saadaan vaihtelua valitsemalla esimerkiksi profiilitäyte. Myös maalaus tekee portista entistä tyylikkäämmän.

Porttien kestävyys ja turvallisuus on testattu ja tarkastettu. Portit ovat CE-hyväksyttyjä.

Saranaportti voidaan asentaa aukeamaan ulos- tai sisäänpäin, kääntösäteen ollessa joko 100, 140 tai 180 astetta asennuspaikan vaatimuksista riippuen. Saranaportti on helppo liittää osaksi uutta tai jo olemassa olevaa aitaa. Porttien mukana toimitettavat alumiinipylväät on suunniteltu nimenomaisesti portin ja panssariaidan helppoa asennusta ja säätöä silmälläpitäen.

Asennus

Portti on mahdollista asentaa myös betoni-, teräs- tai puupylväisiin sekä erilaisiin seinäpintoihin tätä tarkoitusta varten suunniteltujen saranoiden avulla.

Mukana toimitettavan asennusohjeen avulla tuotteen asentaminen ja käyttöönotto on helppoa. Tarvittaessa toimitamme portin paikoilleen asennettuna ja käyttövalmiina.

Pintakäsittely

Portti toimitetaan käsittelemättömän alumiinin sävyisenä tai asiakkaan toivomaan RAL-värisävyyn polttomaalattuna. 

Kuvagalleria: Saranaportti Swing