Portit

Liukuportti liikkeentunnistimilla tai kauko-ohjauksella ohjaa kiinteistösi liikennettä hallitusti.
Pur-ait Oy:n porttimallistosta löydät myös käyntiportit jalankulun ohjaukseen ja valvontaan.

Liukuportti Protector

Kun portilta vaaditaan enemmän, on jykevän alapalkin päälle rakennettu Protector oikea valinta. Se säilyttää ryhtinsä ja on varmatoiminen vaativassakin käyttöympäristössä. Protector on automatisoitavien porttien aatelia, joka on pysynyt Suomen suosituimpana liukuporttina vuodesta toiseen.

Liukuportti Protector

Pikataittoportti

Nopealiikkeisen pikataittoportin kompakti rakenne on suunniteltu tilatehokkaisiin porttiympäristöihin, joissa aukeamistilaa on rajallisesti.

Pikataittoportti sopii liikenteenohjaukseen mm. logistiikkakeskuksissa, satamissa, lentokentillä ja muilla teollisuusalueilla, joissa portin nopea sulkeutuminen on myös tärkeää.

Pikataittoportti Pur-ait Oy

Liukuportti Classic

Käsikäyttöinen liukuportti Classic on mallistomme liukuporteista kevyempi, ja tarkoitettu ensisijaisesti alueen sulkemiseen esimerkiksi iltaisin. Ajoaukon leveys on enintään 6 m ja pariportilla 10 m. Classic-liukuportti soveltuu hyvin kiinteistön huoltoportiksi, jota käytetään harvemmin. 

Liukuportti Classic

Saranaportti Swing

Swing-saranaportti on suosittu, edullinen ja kestävä perusportti, joka soveltuu hyvin monenlaisiin tarkoituksiin ja kohteisiin. Portti soveltuu ajoaukkoihin, joiden leveys käytettäessä yhtä porttilehteä on enintään 5 m ja pariportilla 10 m. 

Saranaportti Swing

Käyntiportti jalankulkijoille

Jalankulkijoille tarkoitettu käyntiportti täydentää saranaporttivalikoimaamme.

Käyntiportti voidaan asentaa ajo- tai liukuportin rinnalle, mutta se voidaan myös integroida saranaporttiin. Käyntiportin täytteenä on tavallisesti panssariverkko, mutta portin ulkonäköön saadaan vaihtelua valitsemalla esimerkiksi profiilitäyte. Myös maalaus tekee portista entistä tyylikkäämmän.

Käyntiporttia voidaan myös käyttää sellaisenaan aitalinjalla.

Käyntiportti jalankulkijoille

Pyöröportti Caroussel

Pyöröportti soveltuu kulunvalvontaan ja -ohjaamiseen siellä, missä halutaan tietää kuka, milloin ja mihin suuntaan on kulkenut. Portin rakenne annostelee kulun siten, että vain yksi henkilö voi kulkea portista kerrallaan.

Mallistoomme kuuluu myös malli, jonka lävitse voi kuljettaa esimerkiksi polkupyörän.

Pyöröportti polkupyörille

Työmaaportit

Pur-ait Oy valmistaa liuku- ja pyöröportteja, jotka voidaan asentaa väliaikaisesti työmaan kulunvalvonnan tueksi.

Protector työmaaliukuportti toimitetaan betoniseen perustukseen valmiiksi kiinnitettynä.

Työmaapyöröportin alusta on vahvaa alumiinikynsilevyä. Molemmat porttimallit on varustettu nostokoukuin tai -lenkein asentamisen ja siirtämisen helpottamiseksi.

Työmaaportit