Säleverkkoaita Eco W

Säleverkkoaita Eco W

Eco W -säleverkkoaita on yksi käytetyimpiä aitaelementtejä, kun teollisuus- tai liiketonttia halutaan rajata kestävällä ja tyylikkäällä aidalla. Sopivia käyttökohteita ovat mm. teollisuusalueet, liikekiinteistöt, koulut ja hoivakodit. Aitaelementin korkeus on 630 mm ja siitä ylöspäin 200 mm välein aina 2430 mm asti. 

Eco W -aitaelementti koostuu hitsatuista 6 mm pystypinnoista ja 8 mm vaakapinnoista, joista muodostuu 50 / 200 mm silmäkoon kolmilankaelementti. Eco W -elementti on kuumasinkitty ja polttomaalattu RAL-sävyyn. Elementti on saatavilla tilauksesta myös esisinkittynä ja maalattuna RAL-sävyyn.

Aitaelementin toisella pitkällä sivulla on 30 mm korkeat piikit kiipeämisesteenä. Piikit asennetaan turvallisuussyistä alaspäin matalissa aidoissa ja aina esimerkiksi päiväkotien sekä koirapuistojen aitauksissa.

Eco W -aitaelementti asennetaan aitajärjestelmään kuuluvaan pylvääseen teräslaattalistalla. Pylväästä on saatavilla myös jalallinen versio, joka on asennettavissa tukimuurin päälle.

Pylvään koko on 60×40 mm ja vakiona tolpan päälle on asennettu muovikansi. Lisävarusteena on saatavilla myös alumiinikansi.

Kuvagalleria: Eco W

Kiinnostuitko Pur-ait Oy:n säleverkkoaidoista?

Pur-ait Oy on Suomen suurin aitojen ja porttien valmistaja, maahantuoja ja markkinoija. Asennamme lähes 50 vuoden kokemuksellamme laadukkaat aidat ja portit niin tehdasalueille kuin julkisten  rakennusten suojaukseen ja kulunhallintaan.

Ainutlaatuinen osaamisemme, kestävät ratkaisut ja monipuolinen tuotevalikoima ovat Pur-ait Oy:n toiminnan peruskiviä.

Ota yhteyttä meihin ja polkaistaan aitaprojekti käyntiin!

  Nimi*

  Sähköposti*

  Puhelinnumero*

  Tarjouspyynnön postinumeroalue*

  Viesti*

  Pur-ait Oy saa lähettää markkinointiviestintää minulle sähköpostitse*