Pyöröportti Carousel

Pyöröportti Carousel

Henkilöliikenne

Pyöröportti soveltuu kulunvalvontaan ja -ohjaamiseen siellä, missä halutaan tietää kuka, milloin ja mihin suuntaan on kulkenut. Mallistoomme kuuluu myös malli, jonka lävitse voi kuljettaa esimerkiksi polkupyörän.

Kortinlukijoin varustettu pyöröportti suorittaa tarkistuksen ja varmistaa läpikulun luvallisuuden. Portin rakenne annostelee kulun siten, että vain yksi henkilö voi kulkea portista kerrallaan. Portin koneisto on kokonaan koteloitu, jolloin se on suojassa säältä ja ilkivallalta. Kaapeloinnit on suojattu runkorakenteiden sisälle. Kulkuaukko on valaistu ja tyylikkään ulkonäön viimeistelee värjätty telki. Asennusperustuksen lämmitys helpottaa talvikäyttöä.

Pyöröportin siirrettävä malli on lyömätön vaihtoehto työmaiden kulunvalvontaan. Se toimitetaan kohteeseen täysin käyttöönottovalmiina. Asiakas voi liittää sen osaksi kulunhallintajärjestelmäänsä.

Polkupyörät

Carousel-polkupyörämalli toimii henkilökulun osalta kuten tavallinen pyöröportti. Polkupyörämalli tunnistaa, kun luvallisen auki-käskyn antajalla on polkupyörä mukanaan. Polkupyörätelki aukeaa siis vain, kun talutusaukon edessä on polkupyörä. Lisäksi Carousel-portti tunnistaa, mistä suunnasta polkupyörää talutetaan ja avaa teljen aina poispäin pyörästä.