Aidat, portit, porttiautomatiikka, puomit ja kaiteet

Pur-ait Oy:n aidat ja portit ovat kotimaista laatutyötä. Alumiinista valmistetut portit yhdistettynä pitkäaikaiseen tuotekehitykseen luo tuotteen, joka kestää käytössä sekä näyttää hyvältä.

Pur-ait Oy:ltä saat myös tarviketoimituksen, varaosat, huollon ja asennukset. Pur-ait Oy toimittaa avaimet käteen -periaatteella aitoja ja portteja kaikkialle Suomeen.

Pinna-aidat

Aidat

Valikoimistamme löytyy kolme mallistoa: Panssariaita on suosittu tuote teollisuuskiinteistöissä, erityyppisten voimalaitosten suojana ja julkisten rakennusten turvana.  Jykevämpää aitamallistoa edustavat  Eco W -kolmilanka-elementtiaita ja pinna-aitamallit Eemeli ja Emilia.

Portit

Pur-ait Oy:n porteilla turvallisuus paranee ja alueet tulevat tyylikkäästi suojatuiksi. Valikoimistamme löytyy perinteisiä liukuportteja ja moderneja nopeita pitataittoportteja ajoneuvoliikenteen ohjaamiseen ja rajoittamiseen, sekä pyöröportteja henkilöliikenteen valvomiseen.

Pur-ait Oy puomit teollisuuden tarpeisiin

Porttiautomatiikka

Pur-ait Oy:n portteihin liitetään yhä useammin monipuolisia ja laadukkaita tunnistin- ja kulunvalvontajärjestelmiä. Toteutamme asentamiimme portteihin ohjauskeskukset, varolaitteet sekä asennukset. Järjestelmät voidaan rakentaa myös jälkiasennuksena. Pur-ait Oy:n toimittamat automatisoidut portit täyttävät koneellisten porttien standardien vaatimukset.

Puomit

Pur-ait Oy:n valikoimasta saat puomit kaikkiin käyttötarkoituksiin: nopeat liikenteenohjauspuomit sekä järeät liukupuomit, jotka voidaan liittää kulunvalvontajärjestelmän piiriin. Saatavilla myös käsivoimin liikuteltavat teleskooppipuomit mökkiteille.  Puomit voi tilata valmiiksi asennettuina tai tilata tarviketoimituksena. 

Kaide

Alumiinikaiteen käyttöalueita ovat teollisuuden ja julkisten rakennusten ohella esimerkiksi vedenpuhdistamot ja teollisuuden hoitotasot. Korroosionkestävä alumiinikaide kestää ja säilyy pitkään. Alumiinikaide on elementtirakenteinen ja siitä on helppo koota mittatarkka kokonaisuus.