Liukuportti Classic
Liukuportti Classic

Classic-liukuportti mahtuu myös ahtaisiin paikkoihin

Liukuportti Classic

Käsikäyttöinen liukuportti Classic on mallistomme liukuporteista kevyempi, ja tarkoitettu ensisijaisesti alueen sulkemiseen esimerkiksi iltaisin. Ajoaukon leveys on enintään 6 m ja pariportilla 10 m. Classic-liukuportti soveltuu hyvin kiinteistön huoltoportiksi,  jota käytetään harvemmin esimerkiksi lumen aurausta varten tai yöksi suljettavana kiinteistön suojana.

Kevyt ja edullinen käsikäyttöinen Classic-portti liikkuu herkästi. Ahtaisiin paikkoihin on tarjolla teleskooppimalli, jonka etuna on jopa 4 m leveä ajoaukko. Teleskooppimallinen portti tarvitsee sivulle vain 3 m avautumistilaa.

Classic-portteja valmistetaan erikorkuisina ja -levyisinä. Useimmiten porteissa on täytteenä panssariverkko, mutta portin ulkonäköön saadaan vaihtelua valitsemalla esimerkiksi profiilitäyte. Porttien kestävyys ja turvallisuus on testattu ja tarkastettu. Käsikäyttöinen Classic-portti on CE-hyväksytty.

Portin korkeus ja leveys

Portin korkeus ja leveys Classic-liukuportin vakiomallien nimelliskorkeus vaihtelee metristä kolmeen metriin 250 mm välein. Kulkuleveydet ovat yksilehtisillä porteilla yhdestä kuuteen metriin ja pariportteina kahdesta kymmeneen metriin. 

Kokonaisleveys vaihtelee kahdesta metristä seitsemään metriin. Liukuporttien rakenteesta johtuen ne vaativat aina kulkuaukon leveyden lisäksi tilaa porttia kannattavaa liukusarjaa varten, sekä tilan, johon portti liukuu sen avautuessa.

Helppo asennus ja käyttöönotto

Liukuportti on helppo liittää osaksi uutta tai jo olemassa olevaa aitaa. Porttien mukana toimitettavat alumiinipylväistä valmistetut liukusarjat on suunniteltu nimenomaisesti portin ja panssariaidan helppoa asennusta ja säätöä silmälläpitäen. Portin asentaminen betoni-, teräs- tai puupylväisiin sekä erilaisiin seinäpintoihin on haastavaa, siksi suosittelemme Classic-portin oman pylvässarjan käyttöä tällaisissa tapauksissa. 

Tarvittaessa toimitamme portin paikoilleen asennettuna ja käyttövalmiina.