Aidat

Pur-ait Oy:n laajasta tuotevalikoimasta löydät aidat ja aitaelementit kiinteistösi suojaukseen.
Toimitamme aidat tarviketoimituksena tai laadukkaasti käyttövalmiiksi asennettuina.

Panssariverkkoaita

Perinteinen panssariverkkoaita on taloudellinen ja kestävä ratkaisu niin teollisuuskiinteistöjen, liikekiinteistöjen, koulujen, liikuntatilojen kuin taloyhtiöidenkin rajaamiseen ja suojaamiseen. 

Säleverkkoaita Eco W

Eco W -säleverkkoaita on yksi käytetyimpiä aitaelementtejä, kun teollisuus- tai liiketonttia halutaan rajata kestävällä ja tyylikkäällä aidalla. Sopivia käyttökohteita ovat mm. teollisuusalueet, liikekiinteistöt, koulut ja hoivakodit.

Säleverkkoaita

Pinna-aita Eemeli

Eemeli-aitaelementin käyttökohteiksi sopivat erityisen hyvin päiväkodit, koska elementissä ei ole kiipeilyaskelmia mahdollistavia vaakapinnoja ja tasainen yläpinta estää vaatteita takertumasta aitaan. Kapea pinnaväli estää myös esimerkiksi pään työntämisen pinnojen väliin. Muita sopivia käyttökohteita ovat mm. jalankulun ohjaaminen aidoilla liikekiinteistöjen ja taloyhtiöiden pihoilla sekä yleisesti kaupunkien infrarakentamisen tarpeet.

Pinna-aita Eemelin aitaelementti

Pinna-aita Emilia

Emilia-aitaelementin käyttökohteiksi soveltuvat kohteet, joissa suojaavat aidat halutaan erittäin vankoiksi ja ulkonäöltään kohteeseen soveltuviksi. Esimerkiksi julkisten kohteiden aidat, kuten seurakuntien, toimistorakennusten ja yritysten pääkonttorit ovat erinomaisia asennuskohteita Emilia-aitaelementeille.

Pinna-aitaelementti