Panssariverkkoaita

Panssariverkkoaita

Perinteinen panssariverkkoaita on taloudellinen ja kestävä ratkaisu niin kotipihan, koulujen, liikuntatilojen kuin teollisuusympäristönkin rajaamiseen ja suojaamiseen. Toimivan aidan rakentaminen alkaa suunnittelusta. Pur-ait Oy on asiantunteva yhteistyökumppani aitaprojektin kaikissa vaiheissa. Kokonaisuudesta tulee hallittu ja yhtenäinen, sillä Pur-ait Oy toimittaa kaikki laitteet ja tarvikkeet, haluttaessa asennusta myöten valmiina ratkaisuna. Panssariverkkoaitaa on saatavilla aluuminisena ja sinkittynä. Saatavilla olevat silmäkoot ovat 40*40 ja 50*50 Panssariverkon vakiokoot ovat 1000-3000 mm ja 250 mm välein.

Kuvagalleria: Panssariverkkoaita

Suunnitteletko kiinteistösi suojaamista panssariverkkoaidalla?

Pur-ait Oy on Suomen suurin aitojen ja porttien valmistaja, maahantuoja ja markkinoija. Asennamme lähes 50 vuoden kokemuksellamme laadukkaat tuotteet niin tehdasalueille kuin julkisten  rakennusten suojaukseen ja kulunhallintaan.

Ainutlaatuinen osaamisemme, kestävät ratkaisut ja monipuolinen tuotevalikoima ovat Pur-ait Oy:n toiminnan peruskiviä. Tuotantotehtaamme Suutarilassa kutoo kestävät panssariverkkoaidat.

Ota yhteyttä meihin ja polkaistaan aitaprojekti käyntiin!

  Nimi*

  Sähköposti*

  Puhelinnumero*

  Tarjouspyynnön postinumeroalue*

  Viesti*

  Pur-ait Oy saa lähettää markkinointiviestintää minulle sähköpostitse*