Kaide

Pur-ait Oy:n kaidemallisto

Alumiinikaide

Alumiinikaiteiden tavallisia käyttökohteita ovat vedenpuhdistamot ja urheilukentät. Huolitellun ja näyttävän ulkonäkönsä ansiosta kaiteet sopivat myös taloyhtiöiden pihoille ja teollisuuskiinteistöihin.

Kaikki kaiteen osat ovat luonnonväriin anodisoitua alumiinia. Yläjohteen muotoilu tekee siitä miellyttävän kädelle ja pintakäsittelyn ansiosta kaideosat kestävät hyvin sekä mekaanista että kemiallista kulutusta ja ovat helppohoitoisia. Tuotteet täyttävät kaiteita koskevat lujuusvaatimukset.

Pur-ait Oy:n kaidejärjestelmä koostuu vakioelementeistä, joita yhdistelemällä kokonaisuus on helppo suunnitella ja valmiista kaiteesta tulee siisti. Kaidetolpat voidaan kiinnittää alustaansa kiinnikkeillä tai valamalla. Kiinnikkeet ovat joko taso- tai sivuasennettavia.

Ylä- ja alajohteet sekä potkulistat toimitetaan varastomittaisina (n. 6000 mm) ja sahataan määrämittaansa asennuspaikalla. Jatkokappaleiden ansiosta materiaalihukka on lähes olematon. Kaidetolpat, kulma- ja jatkokappaleet sekä kiinnikkeet toimitetaan koneistettuina ja määrämittaisina.