Aita

Pur-ait Oy:n aitamallisto

Panssariaita

Perinteinen panssariverkkoaita on taloudellinen ja kestävä ratkaisu niin kotipihan, koulujen, liikuntatilojen kuin teollisuusympäristönkin rajaamiseen ja suojaamiseen. Toimivan aidan rakentaminen alkaa suunnittelusta.

Pur-ait Oy on asiantunteva yhteistyökumppani aitaprojektin kaikissa vaiheissa. Purso-panssariaitaa täydentävät Purso-portit. Kokonaisuudesta tulee hallittu ja yhtenäinen, sillä Pur-ait Oy toimittaa kaikki laitteet ja tarvikkeet, haluttaessa asennusta myöten valmiina ratkaisuna.

Ladattavat aineistot

Säleverkkoaita

Eco säleverkkojärjestelmä on hitsattu teräsaitaelementti, joka tarjoaa erilaisia toteutusratkaisuja kohteiden aitaamiseen. Säleverkot ovat saatavissa kuumasinkittynä tai kuumasinkittynä ja maalattuna RAL- sävyihin. Vakiovärit RAL- 6005, 7016, 7030.

Eco-malliston aita on ajaton ja kestävä ratkaisu esimerkiksi päiväkodin tai liikekiinteistön suojaamiseen.  Elementit on saatavissa kaikissa RAL-värikartan sävyissä.

Aitajärjestelmään on helposti liitettävissä erilaiset Pur-ait Oy:n porttiratkaisut aina kohteen mukaan.

 

Säleaita Atlas

Tähän muotoilukokonaisuuteen kuuluvat täysin uudet erikoispylväät koristeellisine kansineen, joten yksityiskohtia myöten kokonaisvaikutelma on erittäin onnistunut. Aidan värit voidaan valita RAL-sävyjen mukaan ja sovittaa ne esim. yrityksen omiin tunnusväreihin.

Atlas-säleverkkoaita on tyylikäs ratkaisu alueiden rajaamiseen teollisuusalueilla ja yksityisillä tonteilla. 

Elementeissä on kaksi vaakatankoa, joiden läpi kulkevat 125 mm välein 26 mm paksut pystysäleet. Jokainen säle on hitsattu kiinni vaakatankoon. Ylikiipeämisen hankaloittamiseksi säleiden päät on katkaistu vinoiksi aidoissa, joiden korkeus on 1500 mm tai enemmän. Turvallisuussyistä johtuen säleiden päät ovat tasapäisiä 1000 mm ja 1250 mm korkeissa aidoissa. Toimitettavat aitakorkeudet ovat 1000-2500 mm, 250 mm välein.

Ladattavat aineistot