Pur-ait Oy:n aitamallisto

Pur-ait Oy:n laajasta tuotevalikoimasta löydät aidat ja aitaelementit kiinteistösi suojaukseen.
Aitojen asennus halutessasi avaimet käteen periaatteella.

Panssariaita

Perinteinen panssariverkkoaita on taloudellinen ja kestävä ratkaisu niin kotipihan, koulujen, liikuntatilojen kuin teollisuusympäristönkin rajaamiseen ja suojaamiseen. Toimivan aidan rakentaminen alkaa suunnittelusta.

Pur-ait Oy on asiantunteva yhteistyökumppani aitaprojektin kaikissa vaiheissa. Purso-panssariaitaa täydentävät Purso-portit. Kokonaisuudesta tulee hallittu ja yhtenäinen, sillä Pur-ait Oy toimittaa kaikki laitteet ja tarvikkeet, haluttaessa asennusta myöten valmiina ratkaisuna.

Ladattavat aineistot

Panssariaita Purso asennus

Pyydä tarjous

Säleverkkoaita Eco W

Eco W -säleverkkoaita on yksi käytetyimpiä aitaelementtejä, kun teollisuus- tai liiketonttia halutaan rajata kestävällä ja tyylikkäällä aidalla. Sopivia käyttökohteita ovat mm. teollisuusalueet, liikekiinteistöt, koulut ja hoivakodit. Aitaelementin korkeus on 630 mm ja siitä ylöspäin 200 mm välein aina 2430 mm asti. Urheilukenttäaidoissa päästään jopa 6 metrin aitakorkeuteen.

Eco W -aitaelementti koostuu hitsatuista 6 mm pystypinnoista ja 8 mm vaakapinnoista, joista muodostuu 50 / 200 mm silmäkoon pinna-aitaelementti.

Aitaelementin toisella pitkällä sivulla on 30 mm korkeat piikit kiipeämisesteenä. Piikit asennetaan turvallisuussyistä alaspäin matalissa aidoissa ja aina esimerkiksi päiväkotien sekä koirapuistojen aitauksissa.

Eco W -aitaelementti asennetaan aitajärjestelmään kuuluvaan Sigma-pylvääseen. Pylväs mahdollistaa erilaisia asennustapoja. Pylväästä on saatavilla myös jalallinen versio, joka on asennettavissa tukimuurin päälle. Aitalinjan 90° kulma voidaan toteuttaa kulmapylväällä, myös T-liitoksen asentaminen on mahdollista. Kuumasinkityn Sigma-pylvään koko on 60×40 mm ja vakiona tolpan päälle on asennettu muovikansi. Lisävarusteena on saatavilla myös alumiinikansi.

Ladattavat aineistot

Lisätietoja Tukes-vaatimuksista leikkikenttien aitaamisessa

RT-kortit 89-10966 ja 103085

Pyydä tarjous

Pinna-aita Emilia

Emilia-aitaelementissä vankat 20 x 20 mm pystypinnat kulkevat teräksisen 40 x 30 mm vaakaprofiilin läpi. Aitaelementtiä on saatavilla 1200 mm – 2000 mm korkeuksilla. Pystypinnat on käännetty vaakaprofiiliin nähden kulmittain ja hitsattu kiinni liitoskohdista. Näin toteutettuna aidan rakenne on erittäin tukeva. Pystypinnat ylittävät reilusti ylimmän vaakaprofiilin, tehden ylikiipeämisestä hankalaa.

Emilia-aitaelementin käyttökohteiksi soveltuvat kohteet, joissa suojaavat aidat halutaan erittäin vankoiksi ja ulkonäöltään kohteeseen soveltuviksi. Esimerkiksi julkisten kohteiden aidat, kuten seurakuntien, toimistorakennusten ja yritysten pääkonttorit ovat erinomaisia asennuskohteita Emilia aitaelementeille.

Pinna-aita Emilia
Pyydä tarjous

Pinna-aita Eemeli

Eemeli-aitaelementti on rakenteeltaan umpikehäinen ja sen pystypinnat ovat 25 x 25 mm neliöputkea. Aitalementin pituus on 2500 mm ja korkeus 1200 mm – 2400 mm. Aitaelementin pystypinnojen väli on kapea (<89mm).

Eemeli-aitaelementin käyttökohteiksi sopivat erityisen hyvin päiväkodit, koska elementissä ei ole kiipeilyaskelmia mahdollistavia vaakapinnoja ja tasainen yläpinta estää vaatteita takertumasta aitaan. Kapea pinnaväli estää myös esimerkiksi pään työntämisen pinnojen väliin. Muita sopivia käyttökohteita ovat mm. jalankulun ohjaaminen aidoilla liikekiinteistöjen ja taloyhtiöiden pihoilla sekä yleisesti kaupunkien
infrarakentamisen tarpeet.

Pinna-aita Eemeli
Pyydä tarjous

Säleverkkoaita Eco W SPORT

Eco W SPORT -säleverkkoaidat soveltuvat urheilukenttien aitaamiseen. Aidan kiinnitysratkaisussa on huomioitu äänenvaimennus, joka vähentää lähiympäristölle aiheutuvaa meluhaittaa pallojen osuessa säleverkkoaitaan. Aitaelementtejä yhdistämällä saadaan toteutettua 3–6 metriä korkeita suoja-aitoja mm. jalkapallo- ja tenniskentille.

Säleverkkoaita Eco W Sport
Pyydä tarjous