Aitojen ja porttien valmistaja Pur-ait Oy – turvallisuutta kaikkialle Suomen suurimmalta aitojen ja porttien valmistajalta

Pur-ait Oy on Suomen suurin aitojen ja porttien valmistaja, maahantuoja ja markkinoija. Pur-ait Oy tarjoaa yli 40 vuoden kokemuksellaan laadukkaat tuotteet niin yksityiskiinteistöihin, tehdasalueille kuin julkisten  rakennusten suojaukseen ja kulunhallintaan. Ainutlaatuinen osaaminen, kestävät ratkaisut ja monipuolinen tuotevalikoima ovat Pur-ait Oy:n toiminnan peruskiviä.

Vuonna 1977 Helsingissä perustetun perheyrityksen pohja luotiin perustajien osaamiselle ja tietotaidolle. Osatekijänä oli myös vastaperustettu Purso Oy, jonka kanssa yhdessä suunniteltiin aitojen ja porttien alumiiniprofiilit.

Omat verkonkudontalaitteet hankittiin 80-luvulla, jolloin aloitettiin myös yhteistyö Ovitor Oy:n kanssa suomalaisen porttiautomatiikan kehittämiseksi. Tänä päivänä Pur-ait Oy on alansa ylivoimainen markkinajohtaja Suomessa.Pur-ait Oy:n pääkonttori ja tuotantotilat sijaitsevat Helsingissä Suutarilassa.

Toimintaa yli 40 vuotta

Vuonna 1977 veljesten, Harri ja Olavi Vuorisen perustama Pur-ait Oy on toiminut aitojen ja porttien valmistajana jo yli 40 vuotta.

”Isä sanoi aina, että osaa ja saa mitä vain, jos on hyvä halu.” Näin lausui Pur-ait Oy:n perustajien, Olavi ja Harri Vuorisen isä antaen näin hyvän mallin pojilleen. Pitkään toiminut Pur-ait Oy on osoitus siitä, että oppi meni perille.

Pur-ait Oy on kasvanut maamme suurimmaksi aitojen ja porttien valmistajaksi, maahantuojaksi ja markkinoijaksi. Valtaosa tuotteista valmistetaan omassa tuotantolaitoksessa suomalaisen Purso Oy:n alumiiniprofiileista.

Pur-ait Oy lukuina 

  • Vuosittain lähes 200 kilometriä aitaverkkoa, 1500 erilaista porttia ja 500 asennuskohdetta
  • Työllistää n. 20 henkeä
  • Liikevaihto 5 milj. €
  • Asiakaskunta: 70% teollisuus, 20% julkishallinto ja 10% yksityiset
  • Jälleenmyyjiä Suomessa 7 kpl

Missio ja visio

Pur-ait Oy:n missio on auttaa asiakasta ohjaamaan, valvomaan ja rekisteröimään toivomaansa liikennettä, sekä estämään kielletty liikenne asiakkaan tiloissa ja piha-alueella aidoin ja portein.

Pur-ait Oy:n visio aita- ja porttivalmistajana on valmistaa tuotteita, jotka kestävät aikaa ja kulutusta. Haluamme pysyä ajan hermolla, kehittää palveluitamme ja tarjota asiakkaillemme tietotaitoa, joka on alansa huippua.

Laatu

PUR AIT OY – SUOMEN SUURIN AITOJEN JA PORTTIEN VALMISTAJA

Aitojen ja porttien valmistaja Pur-ait Oy juhli 40-vuotisjuhliaan vuonna 2017