Pur-ait Oy on täyden palvelun talo

Pur-ait Oy on täyden palvelun talo, saman katon alta saat kaiken aitoihin ja portteihin liittyvän. Pur-ait Oy neuvoo, ohjaa, suunnittelee, valmistaa, asentaa ja huoltaa. Palvelumme ovat parhaimmillaan kokonaisvaltaisina paketteina, lopputuloksena on taattua Pur-ait laatua alusta loppuun saakka. Porttihuolto on saatavilla myös vuosisopimuksella, jolloin varmistat liiketoimintasi sujuvuuden läpi vuoden.

Porttihuolto Pur-ait Oy:n palveluna.

Purservice porttihuolto

Purservice porttihuoltopalvelu auttaa kaikissa akuuteissa portti- ja aitaympäristöjen vika- ja vahinkotilanteissa. Oma varaosatuotantomme takaa nopeat toimitusajat ja automatiikan osalta sähköosastomme ratkaisee häiriötilanteet.

Huoltonumero: 09 350 9400

Tilaa porttihuolto

Purservice vuosihuoltopalvelu

Purservice-vuosihuoltosopimuksen säännöllinen porttihuolto auttaa ennakoimaan laitteistojen mahdolliset vikatilanteet. Vuosihuollossa varmistetaan koneiston ja turvalaitteiden moitteeton toimivuus ja kartoitetaan mahdolliset korjaus-, varaosa- ja laajennustarpeet. Tämä luo asiakkaillemme huolettomuutta ja toimintavarmuutta. Vuosihuoltosopimuksella saat säännöllisen huolenpidon ja käyttövarmuuden tuotteillesi.

Vuosihuollon tilaus: 09 350 9400

Vuosihuollon sisältö ja tilaus
Portin vuosihuoltopalvelu varmistaa liiketoimintasi sujuvuuden.
puraitoy asennuspalvelu

Asennus

Pur-ait Oy:n aitojen ja porttien sekä porttiautomaation asennuspalvelu on joustava, nopea ja laadukas. Asennuksen saat avaimet käteen –palveluna. Vaivaton tapa saada kiinteistösi aidat ja portit paikoilleen.

Ota yhteyttä

Porttiympäristö

Pur-ait Oy tarjoaa liukuportti-automatiikan, saranaportti-automatiikan, ohjauskeskukset, varolaitteet sekä asennuksen. Järjestelmät voidaan rakentaa myös jälkiasennuksena. Pur-ait Oy:n porttiautomatiikan yhteistyökumppani on Ovitor Oy. Kevytkulkuiset, moottoroidut portit ovat suomalaista turvallisuustekniikan osaamista parhaimmillaan. Pur-ait Oy:n portteihin liitetään yhä useammin monipuolisia ja laadukkaita tunnistin- ja kulunvalvontajärjestelmiä.

Ota yhteyttä
puraitoy porttiympäristö
puraitoy neuvontapalvelut

Suunnittelu ja neuvonta

Aita tai portti mielessä? Pur-ait Oy konsultoi ja neuvoo. Pur-ait Oy auttaa mielellään kaikessa aitojen ja porttien hankintaan liittyvässä. Tarvittaessa meiltä saat konsultoinnin, jossa käydään läpi asiakkaan tarpeet ja keinot niiden toteuttamiseen. Ammattitaitomme on asiakkaan käytettävissä. Konsultointikäynti voidaan toteuttaa joko Pur-ait Oy:n omien asiantuntijoiden kanssa tai yhteistyökumppaniemme avulla.

Lue lisää aidan suunnittelusta

Varaosapalvelu

Pur-ait Oy valmistaa alkuperäiset varaosat ja varastoi kaikki varaosat itse. Koska Pur-ait Oy:llä on tiedot kaikista toimittamistaan porteista ja niiden varaosista, tuo palvelu asiakkaalle lisäarvoa sujuvuuden ja nopean saatavuuden muodossa.

Ota yhteyttä
puraitoy varaosapalvelu