Pur-ait Oy on täyden palvelun talo

Pur-ait Oy on täyden palvelun talo, saman katon alta saat kaiken aitoihin ja portteihin liittyvän. Pur-ait Oy neuvoo, ohjaa, suunnittelee , valmistaa, asentaa ja huoltaa. Palvelumme ovat parhaimmillaan kokonaisvaltaisina paketteina, lopputuloksena on taattua Pur-ait laatua alusta loppuun saakka.

 • Palvelut

  Purservice huoltopalvelu

  Purservice huoltopalvelu auttaa kaikissa akuuteissa portti- ja aitaympäristöjen vika- ja vahinkotilanteissa. Oma varaosatuotantomme takaa nopeat toimitusajat ja automatiikan osalta sähköosastomme ratkaisee häiriötilanteet.

  Huoltonumero: 09 350 9400

  TILAA HUOLTO
 • Palvelut

  Purservice vuosihuoltopalvelu

  Purservice-vuosihuoltosopimus auttaa ennakoimaan laitteistojen huoltotarpeen. Vuosihuollossa varmistetaan koneiston ja turvalaitteiden moitteeton toimivuus ja kartoitetaan mahdolliset korjaus-, varaosa- ja laajennustarpeet. Tämä luo asiakkaillemme huolettomuutta ja toimintavarmuutta. Vuosihuoltosopimuksella saat säännöllisen huolenpidon ja käyttövarmuuden tuotteillesi.

  Vuosihuollon tilaus: 09 350 9400

  VUOSIHUOLLON SISÄLTÖ JA TILAUS
 • Palvelut

  Asennus

  Pur-ait Oy:n aitojen ja porttien sekä porttiautomaation asennuspalvelu on joustava, nopea ja laadukas. Asennuksen saat avaimet käteen –palveluna. Vaivaton tapa saada kiinteistösi aidat ja portit paikoilleen.

  Ota yhteyttä!
 • Palvelut

  Porttiympäristö

  Pur-ait Oy tarjoaa liukuportti-automatiikan, saranaportti-automatiikan, ohjauskeskukset, varolaitteet sekä asennuksen. Järjestelmät voidaan rakentaa myös jälkiasennuksena. Pur-ait Oy:n porttiautomatiikan yhteistyökumppani on Ovitor Oy. Kevytkulkuiset, moottoroidut portit ovat suomalaista turvallisuustekniikan osaamista parhaimmillaan. Pur-ait Oy:n portteihin liitetään yhä useammin monipuolisia ja laadukkaita tunnistin- ja kulunvalvontajärjestelmiä.

  Ota yhteyttä!
 • Palvelut

  Suunnittelu ja neuvonta

  Aita tai portti mielessä? Pur-ait Oy konsultoi ja neuvoo. Pur-ait Oy auttaa mielellään kaikessa aitojen ja porttien hankintaan liittyvässä. Tarvittaessa meiltä saat konsultoinnin, jossa käydään läpi asiakkaan tarpeet ja keinot niiden toteuttamiseen. Ammattitaitomme on asiakkaan käytettävissä. Konsultointikäynti voidaan toteuttaa joko Pur-ait Oy:n omien asiantuntijoiden kanssa tai yhteistyökumppaniemme avulla.

  Lue lisää aidan suunnittelusta!
 • Palvelut

  Varaosapalvelu

  Pur-ait Oy valmistaa alkuperäiset varaosat ja varastoi kaikki varaosat itse. Koska Pur-ait Oy:llä on tiedot kaikista toimittamistaan porteista ja niiden varaosista, tuo palvelu asiakkaalle lisäarvoa sujuvuuden ja nopean saatavuuden muodossa.

  Ota yhteyttä!