Mitä on Pur-ait laatu? Pur-ait Oy:n laadulla tarkoitamme sitä, että asiakkaan kerrottua meille tarpeensa, me tarjoamme siihen ratkaisun, joka on asiantuntemuksella suunniteltu, toteutetaan parhaalla ammattitaidolla ja on sovittuun aikaan käyttövalmis. Emme jätä asiakastamme pulaan toimituksen jälkeenkään, vaan tarjoamme kattavan varaosa-, huolto- ja ylläpitopalvelun.

Pur-ait Oy:n aitajärjestelmää on kehitetty vuodesta 1977 lähtien. Perustuotevalikoimamme on laaja ja lisääntyy edelleen. Alkuperäinen idea tuoteperheen modulaarisuudesta ja sen suomista mahdollisuuksista on edelleen suunnittelun perusta. Tuotekehitys, testaus ja valmistus on koko toiminnan ajan pidetty Pur-ait Oy:n omissa käsissä ja valmistamme tuotteemme edelleen Suomessa. Näistä seikoista johtuen pystymme tuottamaan ripeästi toimivat ratkaisut myös yksilöllisiin tarpeisiin.

Valmistuslaatumme muodostuu korkeatasoisista raaka-aineista, hyvästä suunnittelusta, ajantasaisista tuotepiirustuksista ja henkilökunnan sitoutuneisuudesta. Jokaisen toimitettavan tuotteen valmistusketju dokumentoidaan. Palautemenettely toimii tuotantoketjussamme molempiin suuntiin. Tuotteemme täyttävät kaikki viranomaisvaatimukset.

Yhteistyökumppaneiden valintakriteereinä pidämme luotettavuutta, tehokkuutta ja joustavuutta. Toimittajat, aliurakoitsijat ja asiakkaat on kytketty osaksi toiminnan kehittämistä.

Asiakastarpeiden, toimintaympäristön ja lainsäädännön muutokset sekä tekniikan kehittymisen suomat mahdollisuudet edellyttävät kykyä sopeutua. Ammattiosaamisemme perustuu jatkuvaan oppimiseen. Järjestämme ja tuemme henkilökuntamme koulutusta, jotta voimme vastata alati muuttuvan ympäristön haasteisiin.

Tarvitsetko asiantuntijan apua omaan aita- ja liukuporttiprojektiisi?

Ota meihin yhteyttä jo projektin alkuvaiheessa ja kerro liukuportti- ja aitaympäristön toiveistasi, vastaamme sinulle pian!

    Nimi*

    Sähköposti*

    Puhelinnumero*

    Minkälainen portti- tai aitaussuunnitelma sinulla on tiedossa? Kerro alustavat tiedot ja olemme sinuun yhteydessä!

    Pur-ait Oy saa lähettää markkinointiviestintää minulle sähköpostitse.