Aidat, portit, porttiautomatiikka, puomit, kaiteet

Pur-ait Oy:n aidat ja portit ovat kotimaista laatutyötä. Aitaelementit ja porttiprofiilit on valmistettu suurilta osin alumiinista. Alumiini yhdistettynä pitkäaikaiseen tuotekehitykseen luo tuotteen, joka kestää käytössä sekä näyttää hyvältä.

Pur-ait Oy:ltä saat myös suunnittelupalvelun, varaosat, huollon ja asennukset. Pur-ait Oy toimittaa avaimet käteen -periaatteella aitoja ja portteja kaikkialle Suomeen.

Aitaprofiili voidaan toteuttaa eri korkeuksilla.

Aidat

Panssariaita on suosittu tuote niin teollisuuskiinteistöissä, tehdasrakennuksien suojana kuin julkisten rakennusten turvana. Aitaelementit valmistetaan vakiona 1-3 metriä korkeiksi. Aitaelementtejä on tarjolla on seitsemän eri korkeusvaihtoehtoa aina 25 senttimetrin välein. Verkon silmäkoko on 50 millimetriä, tarvittaessa kudotaan myös muita silmäkokoja.

Lue lisää

Portit

Pur-ait Oy:n porteilla hommat toimii ja tiedät kuka liikkuu. Valikoimistamme löytyy liukuportteja ajoneuvoliikenteen ohjaamiseen ja rajoittamiseen, sekä pyöröportteja henkilöliikenteen valvomiseen.

Lue lisää
Liukuportin alumiininen porttiprofiili on tyylikäs.
Porttiautomatiikalla saat sujuvaa liikenteenohjausta kiinteistöllesi.

Porttiautomatiikka

Pur-ait Oy:n portteihin liitetään yhä useammin monipuolisia ja laadukkaita tunnistin- ja kulunvalvontajärjestelmiä. Tarjoamme liukuportti- ja saranaporttiautomatiikan, ohjauskeskukset, varolaitteet sekä asennuksen. Järjestelmät voidaan rakentaa myös jälkiasennuksena. Pur-ait Oy:n porttiautomatiikan yhteistyökumppani on Ovitor Oy.

Lue lisää

Puomit

Pur-ait Oy:n valikoimasta saat puomit kaikkiin käyttötarkoituksiin: nopeat liikenteenohjauspuomit, käsivoimin liikuteltavat teleskooppipuomit mökkiteille sekä järeät sulkupuomit. Puomit voi tilata valmiiksi asennettuina tai ne on mahdollista asentaa myös itse, lähetyksen mukana toimitettavia ohjeita noudattaen. Puomit voidaan liittää kulunvalvontajärjestelmän piiriin ja niiden yhteyteen voi rakennuttaa varolaitteet.

Lue lisää
Puomit
Alumiinikaide

Kaide

Alumiinikaiteen käyttöalueita ovat teollisuuden ja julkisten rakennusten ohella esimerkiksi vedenpuhdistamot, rautatiesillat ja urheilupaikat. Korroosionkestävä alumiinikaide kestää ja säilyy pitkään. Alumiinikaide on elementtirakenteinen ja siitä on helppo koota mittatarkka kokonaisuus. Erilaiset lisäominaisuudet ja asennusvaihtoehdot tekevät tuotteesta joustavan ratkaisun.

Lue lisää