Pur-ait Oy alumiinikaidemallisto

Alumiinikaide

Alumiinikaiteiden tavallisia käyttökohteita ovat vedenpuhdistamot ja urheilukentät. Huolitellun ja näyttävän ulkonäkönsä ansiosta alumiinikaide sopii myös taloyhtiöiden pihoille ja teollisuuskiinteistöihin.

Kaikki alumiinikaiteen osat ovat luonnonväriin anodisoitua alumiinia. Yläjohteen muotoilu tekee siitä miellyttävän kädelle ja pintakäsittelyn ansiosta kaideosat kestävät hyvin sekä mekaanista että kemiallista kulutusta ja ovat helppohoitoisia. Tuotteet täyttävät kaiteita koskevat lujuusvaatimukset.

Kaide koostuu vakioelementeistä, joita yhdistelemällä kokonaisuus on helppo suunnitella ja valmiista kaiteesta tulee siisti. Kaidetolpat voidaan kiinnittää alustaansa kiinnikkeillä tai valamalla. Kiinnikkeet ovat joko taso- tai sivuasennettavia.

Alumiinikaide sisältää ylä- ja alajohteet sekä potkulistat, jotka toimitetaan varastomittaisina (n. 6000 mm) ja sahataan määrämittaansa asennuspaikalla. Jatkokappaleiden ansiosta materiaalihukka on lähes olematon. Kaidetolpat, kulma- ja jatkokappaleet sekä kiinnikkeet toimitetaan koneistettuina ja määrämittaisina.

Pyydä tarjous