Puomit

Pur-ait Oy:n valikoimasta saat puomit kaikkiin käyttötarkoituksiin. Puomit voi tilata valmiiksi asennettuina tai ne on mahdollista asentaa myös itse, lähetyksen mukana toimitettavia ohjeita noudattaen. Valikoimissamme on puomeja niin parkkipaikojen tarpeisiin kuin taloyhtiöiden kulunhallintaankin. Myös mökkiteiltä tuttu käsipuomi on saatavilla Pur-ait Oy:ltä.

Temec-puomi

Temec-liikenteenohjauspuomi toimii luotettavasti. Sen käyttöalueita ovat mm. pysäköintitalot, teollisuuden portit ja tulli ym. tarkastuspisteet. Temec sopii kohteisiin, joissa avauksia on päivän mittaan paljon ja missä puomin pitää sulkeutua ja avautua nopeasti. Puomin ohjausjärjestelmänä käytetään Ovitor-automatiikkaa. Automatiikka voidaan integroida osaksi kiinteistön muuta tunnistin- ja kulunvalvontakokonaisuutta. Temec-puomin vakioväritys on kelta-musta ja maksimileveys viisi metriä.

Pyydä tarjous

BE/Barmatic-puomi

Saksalaisen Be/Barmatic-liikenteenohjauspuomi on valikoiman mittavin ja järein vaihtoehto. Se sopii sulkemaan teollisuuden porttiaukkoja, siltoja ja muita leveitä kulkuaukkoja, kohteita, joissa puomin leveys on nopeutta tärkeämpi. Puomin maksimileveys on kahdeksan metriä ja vakioväritys vihreä/punavalkoinen. Puomin ohjausjärjestelmä voidaan liittää kiinteistön muihin tunnistin- ja kulunvalvontajärjestelmiin.

Pyydä tarjous

Ditec-puomi

Ditec-puomin muotoilu on tyylikäs ja kevyt ja se soveltuu hyvin asuinympäristöjen kulunvalvontaan. Rakenteeltaan turvallinen puomi lisää käyttöturvallisuutta ja sulautuu kauniisti kaupunkimiljööseen. Puomi voidaan varustaa myös valaisevalla led-nauhalla.

Pyydä tarjous

Protector-liukupuomi

Liukupuomit, joita mallistossamme on useita, ovat monipuolisempi vaihtoehto teleskooppipuomille. Liukupuomin etuna on suurempi ulottuvuus, ja niillä voidaan sulkea jopa 10 m, tai pareittain asennettuna jopa 20 metriä leveä ajoaukko. Puomit on valmistettu alumiinista ja voidaan toimittaa asiakkaan valitsemalla värisävyllä. Liukupuomit voidaan varustaa porttikoneistolla sekä ohjausautomatiikalla.

LADATTAVAT AINEISTOT

Pur-ait Oy puomiesite (PDF)

Pyydä tarjous

Classic-liukupuomi

Classic-liukupuomin ulottuvuus riittää pienemmille ajoväylille, maksimi 12 m käsikäyttöisenä kaksiosaisena versiona.

LADATTAVAT AINEISTOT

Pur-ait Oy puomiesite (PDF)

Pyydä tarjous

Kääntöpuomit

Käsikäyttöiset puomit

Teleskooppipuomi on tarkoitettu 3-6 metriä leveiden ajoväylien sulkemiseen. Se soveltuu parhaiten kohteisiin, joissa käyttö on satunnaista, kuten mökki- ja metsäautotiet. Teleskooppipuomi on sinkittyä terästä ja se voidaan lukita riippulukolla.

Alumiinipuomi on tarkoitettu 4-6 metriä leveiden ajoväylien sulkemiseen. Puomista löytyy versio maahan valettavilla pylväillä tai vaihtoehtoisesti pylväät voidaan ankkuroida kiinteään alustaan. Alumiinipuomi on lukittavissa riippulukolla ja voidaan se voidaan teipata myös heijastavilla huomioväreillä (musta-keltainen, puna-valkoinen, sini-valkoinen).

LADATTAVAT AINEISTOT

Pur-ait Oy puomiesite (PDF)

Pyydä tarjous