Pur-ait Oy:n porttimallisto

Järeä liukuportti Protector

Kun portilta vaaditaan enemmän, on jykevän alapalkin päälle rakennettu Protector oikea valinta. Se säilyttää ryhtinsä ja on varmatoiminen vaativassakin käyttöympäristössä. Protector on automatisoitavien porttien aatelia, jonka suosio on pysynyt vankkumattomana vuodesta toiseen.

Protector-portteja valmistetaan erikorkuisina ja -levyisinä. Useimmiten porteissa on täytteenä panssariverkko, mutta portin ulkonäköön saadaan vaihtelua valitsemalla profiili-, paneeli- tai säleverkkotäyte. Myös maalaus tekee portista entistä tyylikkäämmän.

Porttien kestävyys ja turvallisuus on testattu ja tarkastettu. Portit ovat CE-hyväksyttyjä. Tehokkaiden ja kestävien, Suomessa valmistettujen moottoreiden liikuttamat portit varustetaan aina käyttöturvallisuutta lisäävällä tuntoreunalla.

Protector-porttia on saatavissa siirrettävänä mallina työmaakäyttöön. Työmaaportin rakenne mahdollistaa työmaan ajoliikenteen vaihtamisen portin eri puolilta. Tämä vähentää portin siirtotarvetta työmaan etenemisen aikana. Portti toimitetaan kohteeseen täysin käyttöönottovalmiina. Asiakas voi liittää sen osaksi kulunhallintajärjestelmäänsä.

Protector-portin voi liittää myös muiden valmistajien porttiautomatiikkaan saumattomasti. Tätä mahdollisuutta käyttävät useat jälleenmyyjämme.

Ladattavat materiaalit

Protector liukuportin tekninen esite
Protector liukuportin asennus

Uusi Protector-porttimalli saatavana

Automatisoitavien porttien kuningasta, Protector-porttia, on nyt mahdollista toimittaa 10 metrin ajoaukolla. Maalatun säletäytteisen liukuportin maksimikorkeus on 2 metriä ja se on saatavissa kaikissa RAL-sävyissä.

Classic-liukuportti

Vuodesta 1978 alkaen valmistettu Classic on Suomen suosituin liukuportti. Se on mallistomme liukuporteista kevyempi, ja tarkoitettu ensisijaisesti ajoneuvoliikenteen ohjaamiseen sekä rajoittamiseen, kun ajoaukon leveys on enintään 5 m ja pariportilla 10 m. Classic-portti soveltuu hyvin kiinteistön huoltoportiksi, jota käytetään harvemmin esimerkiksi lumen aurausta varten tai yöksi suljettavana kiinteistön suojana.

Kevyt ja edullinen käsikäyttöinen Classic-portti liikkuu herkästi. Ahtaisiin paikkoihin on tarjolla teleskooppimalli, jonka etuna on jopa 4 m leveä ajoaukko. Teleskooppimallinen portti tarvitsee sivulle vain 3 m avautumistilaa.

Classic-portteja valmistetaan erikorkuisina ja -levyisinä. Useimmiten porteissa on täytteenä panssariverkko, mutta portin ulkonäköön saadaan vaihtelua valitsemalla esimerkiksi profiilitäyte. Myös maalaus tekee portista entistä tyylikkäämmän. Porttien kestävyys ja turvallisuus on testattu ja tarkastettu. Käsikäyttöinen Classic-portti on CE-hyväksytty.

Saranaportti Swing

Swing-saranaportti on suosittu, edullinen ja kestävä perusportti, joka soveltuu hyvin monenlaisiin tarkoituksiin ja kohteisiin. Portti soveltuu ajoaukkoihin, joiden leveys käytettäessä yhtä porttilehteä on enintään 5 m ja pariportilla 10 m. Portti voidaan myös automatisoida.

Swing-portteja valmistetaan erikorkuisina ja -levyisinä. Useimmiten porteissa on täytteenä panssariverkko, mutta portin ulkonäköön saadaan vaihtelua valitsemalla esimerkiksi profiilitäyte. Myös maalaus tekee portista entistä tyylikkäämmän.

Porttien kestävyys ja turvallisuus on testattu ja tarkastettu. Portit ovat CE-hyväksyttyjä.

Swing-portin voi liittää myös muiden valmistajien porttiautomatiikkaan. Tätä mahdollisuutta käyttävät useat jälleenmyyjämme.

Käyntiportti

Jalankulkijoille tarkoitettu käyntiportti täydentää saranaporttivalikoimaamme.

Käyntiportti voidaan asentaa ajo- tai liukuportin rinnalle, mutta se voidaan myös integroida saranaporttiin. Tavallisesti käyntiportti saranoidaan pylvässarjaan, joka voidaan liittää osaksi aitajärjestelmää. Käyntiportin täytteenä on tavallisesti panssariverkko, mutta portin ulkonäköön saadaan vaihtelua valitsemalla esimerkiksi profiilitäyte. Myös maalaus tekee portista entistä tyylikkäämmän.

Lukitukseen käytetään joko mekaanista tai sähköistä lukkoa. Toimitamme tavallisesti lukkorungon portin mukana. Päiväkotien suojaukseen olemme kehittäneet oman kaksoisvarmistetun salpalukkomallin, joka soveltuu myös kotiporttien pikalukoksi. Muihin lisävarusteisiin kuuluvat mm. kurotussuojat, ovipumput, ylivientisuojat ja kääntö- /työntösalvat.

Portin kestävyys ja turvallisuus on testattu ja tarkastettu. Portti on CE-hyväksytty.

 

Pyöröportti Carousel

Henkilöliikenne

Pyöröportti soveltuu kulunvalvontaan ja -ohjaamiseen siellä, missä halutaan tietää kuka, milloin ja mihin suuntaan on kulkenut. Mallistoomme kuuluu myös malli, jonka lävitse voi kuljettaa esimerkiksi polkupyörän.

Kortinlukijoin varustettu pyöröportti suorittaa tarkistuksen ja varmistaa läpikulun luvallisuuden. Portin rakenne annostelee kulun siten, että vain yksi henkilö voi kulkea portista kerrallaan. Portin koneisto on kokonaan koteloitu, jolloin se on suojassa säältä ja ilkivallalta. Kaapeloinnit on suojattu runkorakenteiden sisälle. Kulkuaukko on valaistu ja tyylikkään ulkonäön viimeistelee värjätty telki. Asennusperustuksen lämmitys helpottaa talvikäyttöä.

Pyöröportin siirrettävä malli on lyömätön vaihtoehto työmaiden kulunvalvontaan. Se toimitetaan kohteeseen täysin käyttöönottovalmiina. Asiakas voi liittää sen osaksi kulunhallintajärjestelmäänsä.

Pyöröportti Carousel

Polkupyörät

Carousel-polkupyörämalli toimii henkilökulun osalta kuten tavallinen pyöröportti. Polkupyörämalli tunnistaa, kun luvallisen auki-käskyn antajalla on polkupyörä mukanaan. Polkupyörätelki aukeaa siis vain, kun talutusaukon edessä on polkupyörä. Lisäksi Carousel-portti tunnistaa, mistä suunnasta polkupyörää talutetaan ja avaa teljen aina poispäin pyörästä.

Työmaaportit

Pur-ait Oy valmistaa liuku- ja pyöröportteja,  jotka voidaan asentaa väliaikaisesti työmaan kulunvalvonnan tueksi.

Protector työmaaliukuportti toimitetaan betoniseen perustukseen valmiiksi kiinnitettynä.  Työmaapyöröportin alusta on vahvaa alumiinikynsilevyä. Molemmat porttimallit on varustettu nostokoukuin tai -lenkein asentamisen ja siirtämisen helpottamiseksi.

Koneellisen liukuportin avautumissuuntaa voi vaihtaa kytkimestä. Vakiomallistoomme kuuluvat 6 ja 8 metrin ajoaukoille tarkoitetut työmaaliukuportit. Muiden kokojen saatavuutta voi tiedustella myynnistämme.

Koneelliset portit on varustettu virtapistokkeella, joten portin käyttöönotto on todella nopeaa ja vaivatonta. Kytkennän asiakkaan kulunohjausjärjestelmään tekee tavallisesti kyseisen järjestelmän toimittaja.