• Laatu

  Pur-ait Oy laatu

  Pur-ait Oy:n aitajärjestelmää on kehitetty vuodesta 1977 lähtien. Perustuotevalikoimamme on laaja ja lisääntyy edelleen. Alkuperäinen idea tuoteperheen modulaarisuudesta ja sen suomista mahdollisuuksista on edelleen suunnittelun perusta. Tuotekehitys, testaus ja valmistus on koko toiminnan ajan pidetty Pur-ait Oy:n omissa käsissä ja valmistamme tuotteemme edelleen Suomessa. Näistä seikoista johtuen pystymme tuottamaan ripeästi toimivat ratkaisut myös yksilöllisiin tarpeisiin.

  Pur-ait Oy:n laadulla tarkoitamme sitä kun asiakas kertoo meille tarpeensa, me tarjoamme siihen ratkaisun, joka on asiantuntemuksella suunniteltu, toteutetaan parhaalla ammattitaidolla ja on sovittuun aikaan käyttövalmis. Emme jätä asiakastamme pulaan toimituksen jälkeenkään, vaan tarjoamme kattavan varaosa-, huolto- ja ylläpitopalvelun.

  Lue lisää
 • Laatu

  Pur-ait Oy:n porteilla CE-merkintä

  Pur-ait Oy:n valmistamat ja toimittamat portit täyttävät VTT Expert Services Oy:n testausselosteen VTT-S-07258-13 mukaan standardin SFS-EN 13241 vaatimukset. Portille tehtiin vaatimusten mukaiset testit ja tarkastukset, joilla todettiin porttien turvallinen avautuminen ja törmäysvoimat, sekä muut turvallisuuteen liittyvät kohdat. Samalla todennettiin portin käytettävyys vaatimusten mukaiseksi standardin SFS-EN 12605 mukaan.

  Rakennustuotteiden ovia ja portteja koskeva eurooppalainen standardi SFS-EN 13241 vaatimuksineen tuli pakolliseksi Suomessa 1.7. 2013. Tämän standardin viimeisin suomenkielinen päivitetty painos julkaistiin 17.3. 2017.

  Katso video standardivaatimuksista
 • Laatu

  Pur-ait Oy:llä RALA-pätevyys

  RALA-pätevät yritykset tekevät vastuullista ja laadukasta työtä. RALA-pätevyys on todistus yrityksen vastuullisesta, luotettavasta ja ammattitaitoisesta toiminnasta. Pätevyyden myöntää riippumaton arviointilautakunta. Voit ladata RALA-todistuksemme tästä.

  Lisätietoja: rala.fi
 • Laatu

  Pur-ait Oy:llä Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

  Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on näkyvä todiste yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö sertifioidun yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.

  Suomen Vahvimmat -sertifikaattiin oikeutettuja ovat Asiakastiedon 7-portaisen Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan kuuluvat yritykset, joita on noin 12 % suomalaisyrityksistä. Vaatimukset näihin luokkiin pääsemiselle ovat yrityksen erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, yrityksen positiiviset taustatiedot ja maksukäyttäytyminen.

  Lisätietoja: asiakastieto.fi