Pur-ait Oy laatu

Pur-ait Oy laatu

Pur-ait Oy:n aitajärjestelmää on kehitetty vuodesta 1977 lähtien. Perustuotevalikoimamme on laaja ja lisääntyy edelleen. Alkuperäinen idea tuoteperheen modulaarisuudesta ja sen suomista mahdollisuuksista on edelleen suunnittelun perusta. Tuotekehitys, testaus ja valmistus on koko toiminnan ajan pidetty Pur-ait Oy:n omissa käsissä ja valmistamme tuotteemme edelleen Suomessa. Näistä seikoista johtuen pystymme tuottamaan ripeästi toimivat ratkaisut myös yksilöllisiin tarpeisiin.

Pur-ait Oy:n laadulla tarkoitamme sitä kun asiakas kertoo meille tarpeensa, me tarjoamme siihen ratkaisun, joka on asiantuntemuksella suunniteltu, toteutetaan parhaalla ammattitaidolla ja on sovittuun aikaan käyttövalmis. Emme jätä asiakastamme pulaan toimituksen jälkeenkään, vaan tarjoamme kattavan varaosa-, huolto- ja ylläpitopalvelun.

Lue lisää

Pur-ait Oy:n porteilla CE-merkintä

Pur-ait Oy:n valmistamat ja toimittamat portit täyttävät VTT Expert Services Oy:n testausselosteen VTT-S-07258-13 mukaan standardin SFS-EN 13241 vaatimukset. Portille tehtiin vaatimusten mukaiset testit ja tarkastukset, joilla todettiin porttien turvallinen avautuminen ja törmäysvoimat, sekä muut turvallisuuteen liittyvät kohdat. Samalla todennettiin portin käytettävyys vaatimusten mukaiseksi standardin SFS-EN 12605 mukaan.

Rakennustuotteiden ovia ja portteja koskeva eurooppalainen standardi SFS-EN 13241 vaatimuksineen tuli pakolliseksi Suomessa 1.7. 2013. Tämän standardin viimeisin suomenkielinen päivitetty painos julkaistiin 17.3. 2017.

Katso video standardivaatimuksista
Pur-ait Oy CE-hyväksytyt tuotteet.
Pur-ait Oy RALA-pätevyys.

Pur-ait Oy:llä RALA-pätevyys

RALA-pätevät yritykset tekevät vastuullista ja laadukasta työtä. RALA-pätevyys on todistus yrityksen vastuullisesta, luotettavasta ja ammattitaitoisesta toiminnasta. Pätevyyden myöntää riippumaton arviointilautakunta. Voit ladata RALA-todistuksemme tästä.

Lisätietoja rala-pätevyydestä

Pur-ait Oy:llä Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on näkyvä todiste yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö sertifioidun yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.

Suomen Vahvimmat -sertifikaattiin oikeutettuja ovat Asiakastiedon 7-portaisen Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan kuuluvat yritykset, joita on noin 12 % suomalaisyrityksistä. Vaatimukset näihin luokkiin pääsemiselle ovat yrityksen erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, yrityksen positiiviset taustatiedot ja maksukäyttäytyminen.

Lisätietoja
Pur-ait Oy on Suomen vahvimmat -sertifioitu yritys

Yhteystiedot

Y-tunnus 0112790-0

Lyhtytie 24 B
00750 Helsinki
Puh: 09 350 9400

myynti@purait.fi
huolto@purait.fi (Huoltotilauslomake)
Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi

Laskutustiedot

Toivomme Teidän toimittavan laskunne meille ensisijaisesti sähköisessä muodossa.
Pyydämme Teitä ystävällisesti päivittämään seuraavat laskutusosoitteet käyttämiinne laskutusjärjestelmiin:

UUDET LASKUTUSOSOITTEEMME 1.11.2021 alkaen:

1. Verkkolaskut

Operaattori:Netbox Finland Oy
Verkkolaskuosoite:003701127900
Välittäjätunnus:003726044706

2. Paperilaskut

Pur-ait oy
Lyhtytie 24 B 00750 Helsinki

Tilauksiin tarvitaan aina 6-numeroinen tilausnumero tai ostajan nimi.

Ota meihin yhteyttä

    Nimi*

    Sähköposti*

    Puhelinnumero*

    Viesti

    Pur-ait Oy saa lähettää markkinointiviestintää minulle sähköpostitse.