Porttiautomatiot

Porttiautomatiikka

Kevytkulkuiset, moottoroidut portit ovat suomalaista turvallisuustekniikan osaamista parhaimmillaan. Pur-ait Oy:n portteihin liitetään yhä useammin monipuolisia ja laadukkaita tunnistin- ja kulunvalvontajärjestelmiä.

Pur-ait Oy tarjoaa liukuporttiautomatiikan, saranaporttiautomatiikan, ohjauskeskukset, vaadittavat varolaitteet sekä asennuksen. Järjestelmät voidaan rakentaa myös jälkiasennuksena. Pur-ait Oy:n porttiautomatiikan yhteistyökumppani on Ovitor Oy.

Ovitor-koneistot teollisuuskäyttöön

Ovitor-koneistoa suosittelemme kaikkiin vaativiin kohteisiin kestävyytensä ja toimintavarmuutensa ansiosta. Ovitor-koneistot ja Pur-ait Oy:n porttijärjestelmät muodostavat yhdessä turvalaitteiden kanssa CE-hyväksytyn porttikokonaisuuden.

Olennainen osa portin turvallista käyttöä ovat liitettävät turvalaitteet esim. tuntoreunat, valokennot ja induktiosilmukat.
Osa turvalaitteista toimii tarvittaessa yhteistyössä avausjärjestelmien kanssa.

Avausvaihtoehdot

Vaihtoehtoja portin ohjaukseen on olemassa runsaasti uudesta teknologiasta perinteisempiin malleihin. Nykyisin suositaan yhä useammin edullista ja joustavaa mobiilitekniikkaa, joka mahdollistaa myös kevyen kulunvalvonnan.

GSM-ohjain: Edullinen ja joustava portinohjausratkaisu, jossa määriteltyyn numeroon soittamalla saadaan portti auki.

Kaukosäädin: Avauskäskyn antava ohjain, joka soveltuu alle 50 metrin käyttöetäisyydelle.

Numerokoodi: Portin läheisyyteen sijoitettavalla päätteellä näppäiltävä tunnus avaa portin.

Vuosikello: Aikaohjaus avaa portin määriteltyjen sääntöjen mukaan.

Avaussilmukka: Portin läheisyyteen aitauksen sisäpuolelle maahan sijoitettava induktiosilmukka, joka tunnistaa ajoneuvot.