Tehdäksemme osamme COVID-19 epidemian eli koronaviruksen leviämistä vastaan, Pur-ait Oy on ryhtynyt seuraaviin toimenpiteisiin:

Tehtaamme toiminta jatkuu, ja suoritamme ulkona tehtävät asennus- ja huoltotehtävät normaalisti, ellei asiakas toisin pyydä.

Muistutamme työntekijöitämme käsien pesun tärkeydestä. Velvoitamme käsien pesuun saippualla ainakin toimistolle tullessa, sekä kahvitunnin ja ruokatunnin alkaessa.

Sovitut tapaamiset pyritään siirtämään myöhemmäksi tai korvaamaan etäyhteyksiksi. Tätä varten ohjeistamme työntekijöitämme myös Skype-videopuhelujen käyttöön. Toivomme toimistolle tulevan vierailijoita vain peruuttamattomiin, ennalta sovittuihin tapaamisiin.

Pakollisissa tapaamisissa vältämme kättelyä ja pidämme mahdollisuuksien mukaan 1,5 metrin etäisyyden muihin.

Toimiston siivousta on parannettu, erityisesti pintojen ja kahvojen desinfioinnin osalta. Saippuan ja käsidesin riittäminen on varmistettu.

Rajoitamme työasioissa matkustamista.

Kannustamme työntekijöitämme tekemään etätöitä silloin kun se on mahdollista.

Vähäinenkin epäilys sairastumisesta oikeuttaa työntekijöidemme kotiin jäämiseen matalalla kynnyksellä. Työntekijät voivat pitää kolme päivää sairaslomaa omalla ilmoituksellaan esimiehelle.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat sopia erityisjärjestelyistä omaan aitaprojektiisi liittyen, ota yhteyttä toimiston vaihteeseen: +358 9 350 9400 tai myynti@purait.fi