Pur-ait Oy:n toimittamien alumiiniaitojen ja porttien profiilit on suunniteltu yhdessä Nokialaisen Purso Oy:n kanssa aivan yrityksemme toiminnan alusta asti, vuodesta 1977.

Alumiiniprofiilit valmistetaan edelleen Purson tehtaalla Nokian Siurossa, josta ne lähetetään Pur-ait Oy:n tiloihin Helsinkiin koottavaksi, ja eteenpäin toimitettuna tai asennettuna asiakkaalle.

Torstaina 19.4.2018 Pur-ait Oy:n henkilökunta lähti yhdessä tutustumaan Purson pääkonttoriin ja tehtaaseen Siuroon, jotta ymmärtäisimme paremmin tärkeän kumppanimme liiketoimintaa ja tuotteiden valmistusprosessia.

 

 

 

 

Asiantuntevina oppainamme Siurossa toimivat Purson myyntipäällikkö Pertti Halme, myyntijohtaja Antti Pirttilahti, aluevientipäällikkö Sami Oksanen, sekä avainasiakaspäällikkö Anni Salo.

He kierrättivät meitä Purson tehdashalleissa selittäen alumiiniprofiilien tuotantoprosessia ja Purson käytäntöjä. Olikin mielenkiintoista nähdä miten Pur-aitin myymät alumiinituotteet valmistetaan.

 

 

Purson tehdas oli varsin laaja rakennelma. Reittimme varrelle osuivat Purson showroom, tuotantolinjat ja koulutuskeskus. Tutustuimme myös Purson kolmeen eri tuotelinjaan: profiilit ja komponentit, rakennusjärjestelmät, sekä valaisinjärjestelmät.

 

 

 

 

 

Pitkäaikainen Purson yhteyshenkilömme Pertti Halme on jäämässä eläkkeelle pitkän työuran jälkeen. Halme ja Pur-aitin toimitusjohtaja Jukka Vuorinen innostuivat muistelemaan ensimmäisiä tapaamisiaan ajalta, kun Olavi vielä johti Pur-aitia.

 

 

 

 

 

 

Tutustumiskierroksen lopuksi meille tarjottiin vielä pullakahvit ja mielenkiintoinen katsaus Purson sosiaalisen median viestintään.