Pikataittoportti

Nopealiikkeisen pikataittoportin kompakti rakenne on suunniteltu tilatehokkaisiin porttiympäristöihin, joissa aukeamistilaa on rajallisesti.
Yksilehtisen taittoportin vastapylvään puolella ei tarvita lainkaan turvaetäisyyttä kiinteään esteeseen. Pikataittoportti sopii liikenteenohjaukseen mm. logistiikkakeskuksissa, satamissa, lentokentillä ja muilla teollisuusalueilla.

Pikatatittopirtti Konalan pelastusasemalla
Kaksilehtiset pikataittoportit on saatavissa 2000-25000mm korkeuksilla 100mm välein. Leveydet saatavissa 3000-10000mm aina 500mm välein. Yksilehtisenä pikataittoportti on saatavilla myös vastaavilla korkeuksilla, mutta leveydet alkavat jo 1500m aina 4000mm saakka. Leveyttä voidaan porteissa lisätilauksesta muuttaa aina 50mm sekä korkeutta 100mm välein.

Portin koneistona käytetään pohjolan olosuhteisiinsuunniteltuja vankkarakenteisia ja luotettavia DAAP-moottoreita, jolloin portin avautumisnopeus on jopa 1m/s.

Pikataittoporttiin sisältyy vakiovarusteina kaukosäädin, avainimpulssikytkimet molemmin puolin, 10 turvareunaa, 2 valokennolinjaa sekä hätäkytkin sisäpuolella. Käyttöturvallisuutta voidaan lisätä turvasilmukoilla portin molemmin puolin.

Porttiin on saatavilla myös lisätarvikkeita. ylös asennettu piikkilista ylikiipeämissuojaksi ja erikoismatala maavara (min 100mm – vakio 250mm). Portti voidaan varustella punavihreällä opastinvalolla molempiin ajosuuntiin.

Pikataittoportti on CE-hyväksytty. Koneellistettu pikataittoportti on standardin PN EN 1324-1 + A1:2021 mukainen.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

    Nimi*

    Sähköposti*

    Puhelinnumero*

    Minkälainen portti- tai aitaussuunnitelma sinulla on tiedossa? Kerro alustavat tiedot ja olemme sinuun yhteydessä!

    Pur-ait Oy saa lähettää markkinointiviestintää minulle sähköpostitse.