Pur-ait Oy:n hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi 55-vuotiaan Marko Salon.

Salo on koulutukseltaan työteknikko. Uran alkupäähän on kuulunut huoltomiehen töitä, joista hän on edennyt kurssien ja johtamisen erikoisammattitutkinnon kautta tehtävissään. Viimeisten kolmenkymmenen työvuotensa aikana Salo eteni ISS Palvelut Oy:llä huoltopäivystäjästä tuotejohtajaksi ja lopulta aina kiinteistön ylläpito-yksikön aluejohtajaksi asti.

Pohjoishelsinkiläisen Salon perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi aikuista lasta. Vapaa-ajallaan hän viihtyy luonnossa, kunnostaa kesämökkiään ja pitää huolta kunnostaan porrastreeneillä. Taustalta löytyy myös kiinnostusta autourheiluun sekä kuljettajan, että mekaanikon roolissa.

Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Jukka Vuorinen jää kesällä 2020 eläkkeelle. Vuorinen tulee kuitenkin jatkamaan edelleen yhtiön hallituksessa.

Marko Salo saa nyt johdettavakseen hyvässä tilassa olevan, 43 vuotta vanhan perheyrityksen. Toivotamme Markon tervetulleeksi uuteen toimeensa ja uskomme valintamme olevan menestyksekäs sekä Pur-ait Oy:lle että asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme.