Aidoin, portein – Turvallisuutta kaikkialle

Pur-ait Oy on Suomen suurin aitojen ja porttien valmistaja, maahantuoja ja markkinoija. Pur-ait Oy tarjoaa yli 40 vuoden kokemuksellaan laadukkaat tuotteet niin yksityiskiinteistöihin, tehdasalueille kuin julkisiin rakennuksiin.

Ainutlaatuinen osaaminen, kestävät ratkaisut ja monipuolinen tuotevalikoima ovat Pur-ait Oy:n toiminnan peruskiviä.

Pur-ait Oy on perheyritys, joka on perustettu 1977 Helsingissä. Yrityksen pohja luotiin perustajien osaamiselle ja tietotaidolle. Osatekijänä oli myös vastaperustettu Purso Oy, jonka kanssa yhdessä suunniteltiin alumiiniprofiilit.

Omat verkonkudontalaitteet hankittiin 80-luvulla, jolloin aloitettiin myös yhteistyö Ovitor Oy:n kanssa suomalaisen porttiautomatiikan kehittämiseksi. Tänä päivänä Pur-ait Oy on alansa ylivoimainen markkinajohtaja Suomessa.

40. toimintavuosi

Vuonna 1977 veljesten, Harri ja Olavi Vuorisen perustama Pur-ait Oy täyttää tänä vuonna 40 vuotta.

”Isä sanoi aina, että osaa ja saa mitä vain, jos on hyvä halu.” Näin lausui Pur-ait Oy:n perustajien, Olavi ja Harri Vuorisen isä antaen näin hyvän mallin pojilleen. Tänä vuonna 40 vuotta täyttävä Pur-ait Oy on osoitus siitä, että oppi meni perille.

40 toimintavuotensa aikana Pur-ait Oy on kasvanut maamme suurimmaksi aitojen ja porttien valmistajaksi, maahantuojaksi ja markkinoijaksi. Valtaosa tuotteista valmistetaan omassa tuotantolaitoksessa suomalaisen Purso Oy:n alumiiniprofiileista.

Pur-ait Oy lukuina 

  • Vuosittain lähes 200 kilometriä aitaverkkoa, 1500 erilaista porttia ja 500 asennuskohdetta
  • Työllistää n. 20 henkeä
  • Liikevaihto 5 milj. €
  • Asiakaskunta: 70% teollisuus, 20% julkishallinto ja 10% yksityiset
  • Jälleenmyyjiä Suomessa 7 kpl

 

Missio ja visio

Pur-ait Oy:n missio on auttaa asiakasta ohjaamaan, valvomaan ja rekisteröimään toivomaansa liikennettä, sekä estämään kielletty liikenne asiakkaan tiloissa ja piha-alueella.

Pur-ait Oy:n visio on valmistaa tuotteita, jotka kestävät aikaa ja kulutusta. Haluamme pysyä ajan hermolla, kehittää palveluitamme ja tarjota asiakkaillemme tietotaitoa, joka on alansa huippua.