Aidoin, portein – Turvallisuutta kaikkialle Suomen suurimmalta aitojen ja porttien valmistajalta

Pur-ait Oy on Suomen suurin aitojen ja porttien valmistaja, maahantuoja ja markkinoija. Pur-ait Oy tarjoaa yli 40 vuoden kokemuksellaan laadukkaat tuotteet niin yksityiskiinteistöihin, tehdasalueille kuin julkisiin rakennuksiin.Ainutlaatuinen osaaminen, kestävät ratkaisut ja monipuolinen tuotevalikoima ovat Pur-ait Oy:n toiminnan peruskiviä.

Vuonna 1977 Helsingissä perustetun perheyrityksen pohja luotiin perustajien osaamiselle ja tietotaidolle. Osatekijänä oli myös vastaperustettu Purso Oy, jonka kanssa yhdessä suunniteltiin alumiiniprofiilit.

Omat verkonkudontalaitteet hankittiin 80-luvulla, jolloin aloitettiin myös yhteistyö Ovitor Oy:n kanssa suomalaisen porttiautomatiikan kehittämiseksi. Tänä päivänä Pur-ait Oy on alansa ylivoimainen markkinajohtaja Suomessa.Pur-ait Oy:n pääkonttori ja tuotantotilat sijaitsevat Helsingissä Suutarilassa.

40. toimintavuosi

Vuonna 1977 veljesten, Harri ja Olavi Vuorisen perustama Pur-ait Oy täyttää tänä vuonna 40 vuotta.

”Isä sanoi aina, että osaa ja saa mitä vain, jos on hyvä halu.” Näin lausui Pur-ait Oy:n perustajien, Olavi ja Harri Vuorisen isä antaen näin hyvän mallin pojilleen. Tänä vuonna 40 vuotta täyttävä Pur-ait Oy on osoitus siitä, että oppi meni perille.

40 toimintavuotensa aikana Pur-ait Oy on kasvanut maamme suurimmaksi aitojen ja porttien valmistajaksi, maahantuojaksi ja markkinoijaksi. Valtaosa tuotteista valmistetaan omassa tuotantolaitoksessa suomalaisen Purso Oy:n alumiiniprofiileista.

Pur-ait Oy lukuina 

  • Vuosittain lähes 200 kilometriä aitaverkkoa, 1500 erilaista porttia ja 500 asennuskohdetta
  • Työllistää n. 20 henkeä
  • Liikevaihto 5 milj. €
  • Asiakaskunta: 70% teollisuus, 20% julkishallinto ja 10% yksityiset
  • Jälleenmyyjiä Suomessa 7 kpl

Missio ja visio

Pur-ait Oy:n missio on auttaa asiakasta ohjaamaan, valvomaan ja rekisteröimään toivomaansa liikennettä, sekä estämään kielletty liikenne asiakkaan tiloissa ja piha-alueella.

Pur-ait Oy:n visio on valmistaa tuotteita, jotka kestävät aikaa ja kulutusta. Haluamme pysyä ajan hermolla, kehittää palveluitamme ja tarjota asiakkaillemme tietotaitoa, joka on alansa huippua.

Laatu

Pur Ait Oy – Suomen suurina itojen ja porttien valmistaja