Pur-ait oy on yli 40 vuotiasperheyritys, joka toimii Helsingin Suutarilassa. Olemme Suomen johtava aita-, puomi- ja porttialan toimija, jolle tuotteiden korkealaatuisuus ja turvallisuus ovat tärkeitä arvoja. Toimintamme on aina sosiaalisen vastuun ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaista. Yrityskulttuurimme perustuu rehellisyyteen, arvostukseen ja kunnioitukseen työntekijöitä, asiakkaita sekä yrityskumppaneita kohtaan. Meillä on hyvät mahdollisuudet oman työn osaamisen kehittämiseen.

Haemme sähkö- tai automaatioasentajaa monipuolisiin sähkö- ja laiteasennustehtäviin. Työhön kuuluu mm. puomien ja porttien automatiikan asentamista, kytkemistä, vianselvitystä ja vuosihuoltojen tekemistä sekä korjauksia. Työ on kokoaikainen työ ja toistaiseksi voimassa oleva. Työntekopaikka vaihtelee pääosin Etelä-Suomessa.
Vaatimuksena on sähköalan peruskoulutus, B-ajokortti, sähkötyöturvakortti, työturvallisuuskortti, tulityökortti, EA-kortti, nuhteeton tausta ja hyvät asiakaspalvelutaidot. Työkokemus alalta ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Työkohteet voivat olla niin uudiskohteita kuin nykyisten kohteiden huoltotöitä ja korjauksia. Käytössäsi on työaikana yrityksen auto ja sinulle annetaan perehdytys tuotteisiimme. Hallitset tietokoneen ja osaat käyttää sujuvasti Windows pohjaisia perusohjelmistoja. Aikaisempi kokemus rakennusalasta ja kulunvalvontatöistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme perheyrityksen parhaita puolia. Joustavuutta, itsenäisyyttä ja mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhön, ajanmukaiset työkalut ja hyvä henkisen työyhteisön.

Lisätietoa antaa sähkötöiden johtaja Mikko Saastamoinen, arkisin klo 8–14, 09 3509 4022 tai työpäällikkö Jaakko Sopanen 09 3509 4020

Lähetä työhakemus, CV ja palkkatoive sähköpostiin mikko.saastamoinen@purait.fi hakemukset 30.11.2022 mennessä.