Haemme palvelukseemme myyjää.

Vastaat itsenäisesti osaltasi myynnistä, myynnin suunnittelusta, tarjouslaskennasta, raportoinnista ja asiakashoidosta Suomessa.

Tehtävässä onnistumisessa auttaa, että Sinulla on soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Olet valmis kantamaan vastuuta itsenäisestä myynnistä sekä haluat kasvattaa ja kehittää asiakassuhteita. Sinulla on suomen ja englannin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen taito. Kykenet helposti itsenäiseen työskentelyyn, olet aikaan saava, ja omaat hyvän strategisen silmän, etkä pelkää matkustamista Suomessa. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitojasi. Työ edellyttää aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin. Työn liikkuvuuden vuoksi työ vaatii ajokortin. Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja. Omaat hyvät tietotekniset taidot (Microsoft Office ja Outlook).

Tarjoamme sinulle ensiluokkaisen näköalapaikan markkinajohtajan matkassa. Pur-ait Oy on Suomen johtava aita- ja porttialan toimija, jolle tuotteiden korkealaatuisuus ja turvallisuus ovat tärkeitä arvoja. Toimintamme on aina sosiaalisen vastuun ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaista. Yrityskulttuurimme perustuu rehellisyyteen, arvostukseen ja kunnioitukseen työntekijöitä, asiakkaita sekä yrityskumppaneita kohtaan. Hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä:
toimitusjohtaja Marko Salo, 0400 493 911 marko.salo@purait.fi
Lyhtytie 24, 00750 HELSINKI

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!