Pur-ait Oy on Suomen johtava aita- ja porttialan toimija. Päätuotteemme ovat alumiiniportit, panssariverkot ja aitaelementit. Tuotteiden korkealaatuisuus ja turvallisuus ovat tärkeitä arvoja meille. Toimintamme on aina sosiaalisen vastuun ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaista. Pur-ait Oy neuvoo, ohjaa, suunnittelee, valmistaa, asentaa ja huoltaa. Palvelumme ovat parhaimmillaan kokonaisvaltaisina paketteina. Lopputuloksena on taattua Pur-ait laatua.

Hankintapäällikkönä vastaat itsenäisesti koko yrityksen hankinnoista ja osallistut tuotekehitykseen. Teet joustavasti yhteistyötä tehtaan tuotannon ja asennuksen kanssa. Vastuullesi kuuluu myös varasto- ja logistiikkatoimintojen kehitystyöt. Toimit myynnin tukena asiantuntijana.

Tehtävässä onnistumisessa auttaa, että Sinulla on soveltuva insinöörikoulutus (AMK). Olet valmis kantamaan vastuuta itsenäisesti hankinnoista, sinulla on osto-osaamista, tunnet hankintalait, osaat sopimusjuridiikkaa ja kustannuslaskentaa sekä haluat kehittää vastuullasi olevia toimintoja. Tunnet työturvallisuuden omaksi tavaksi toimia kaikessa toiminnassasi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet aikaan saava ja omaat hyvän strategisen silmän. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja. Työ edellyttää aktiivista yhteydenpitoa toimittajiin ja alihankkijoihin. Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja. Omaat hyvät tietotekniset taidot (AutoCad, Microsoft Office ja Outlook).

Tarjoamme sinulle ensiluokkaisen näköalapaikan markkinajohtajan matkassa. Yrityskulttuurimme perustuu rehellisyyteen, arvostukseen ja kunnioitukseen työntekijöitä, asiakkaita sekä yrityskumppaneita kohtaan. Hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen, kilpailukykyisen palkan, hyvän työterveyshuollon ja hyvät henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä toimitusjohtaja Marko Salo, 0400 493 911
Lyhtytie 24, 00750 HELSINKI. Hakemukset marko.salo.@purait.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!