Huoltopalveluliiketoiminta jatkuu Pur-aitin alaisuudessa

Aita- ja porttivalmistaja Pur-ait Oy osti Asap Oy:n liiketoiminnan 25.5.2015. Yhdistymisen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa palvelua. Liiketoiminnan siirtyessä porttien alkuperäisen valmistajan vastuulle palvelukokonaisuus kasvaa ja laatu paranee.

”Asap Oy:n liiketoiminnan siirtyessä Pur-ait Oy:lle alalle muodostuu suuri suomalainen toimija. Meillä on entistä paremmat resurssit kehittää tuotteitamme ja palveluamme sekä huolehtia asiakkaistamme. Vaikka tarjontamme on ollut pääsääntöisesti samanlaista, niin yhdistymisen seurauksena myös palvelutarjontamme laajenee ja syvenee”, kertoo Puraitin vt. toimitusjohtaja Pekka Vuorinen.

Kaikki palvelut yhdestä paikasta

Pur-ait Oy on Suomen suurin aitojen ja porttien valmistaja, maahantuoja ja markkinoija, joka vastaa tuotteiden laadusta ja palveluista yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksellaan. Pur-ait Oy:n palvelut kattavat tuotteiden koko elinkaaren osien valmistuksesta vuosihuoltoihin saakka.

Pur-aitin Purservice huoltopalvelu vastaa tuotteiden kunnossapidosta ja toiminnan sujuvuudesta.

Asap Oy:n vanhana asiakkaana sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan vuosihuolto-sopimukset siirtyvät automaattisesti Purservice-sopimuksiksi.


Lisätietoja

Purait Oy vt. toimitusjohtaja Pekka Vuorinen 09 3509 4010
Purait Oy myyntipäällikkö Juha Jaatinen 09 3509 4012