PurNews

Pur-ait Oy:n uutisia

Tilaa ilmainen asiakaslehtemme Purnews, tietopaketti liukuporttien, aitojen, puomien ja porttiympäristöjen ystäville.

Lähettäkää minulle ilmainen PurNews

Pur-ait Oy palkkasi kaksi uutta asentajaa

Pur-ait Oy:n henkilökunta vahvistui kahdella vakituiseksi palkatulla asentajalla. Tervetuloa taloon Samuli Niskanen ja Teemu Könönen. Talon tuotteisiin ja asennuksen saloihin heitä opastavat koko henkilökunta ja erityisesti kokenut ja pitkäaikainen asentajamme Pekka Itkonen. 

Toivotamme koko asentajakunnallemme työntäyteistä syksyä!

Palvelemme kesälläkin

Vaikka lomailemmekin kukin vuorollamme, on Pur-ait Oy avoinna myös heinäkuussa. Myynti, huolto, tuotanto ja asennus toimivat siis lähes normaalisti.

Käänny rohkeasti puoleemme myös kesäaikaan, olipa aita- tai porttitarpeesi millainen tahansa.

 Aurinkoista kesää!

Aidat kuntoon ennen kesää

Talvi on rasittavaa aikaa aidoille ja porteille kylmien ilmojen, lumen ja kosteuden takia. Koska kevät koittaa ennen kuin huomaatkaan, nyt on juuri oikea aika tarkastaa aitojen ja porttien mahdolliset huoltotarpeet.

Tai tarvitsetko kokonaan uutta aidoitusta? Pur-ait Oy suunnittelee ja toteuttaa juuri sinulle sopivan aita- ja porttikokonaisuuden.

Jätä tarjouspyyntö pian, näin varmistat parhaat asennusajat ja saat uuden kokonaisuuden jo kevään aikana.

Tilaa vuosihuolto: huolto@purait.fi
Pyydä tarjous: myynti@purait.fi
Tai soita 09-350 9400

Juhlavuosi alkaa!

Vuonna 1977 veljesten, Harri ja Olavi Vuorisen perustama Pur-ait Oy täyttää tänä vuonna 40 vuotta.

Lisää siitä, kuinka Suomen suurin aitojen ja porttien valmistaja ja asentaja perustettiin ja miten asiat ovat neljässäkymmenessä vuodessa muuttuneet, voit lukea huhtikuussa julkaistavasta PurNews-juhlanumerostamme.

Tervetuloa mukaan juhlimaan kanssamme!

Oletko uusi yhteistyökumppanimme?

Haemme yhteistyökumppaneiksi aita- ja porttiasennusryhmiimme itsenäisiä yrityksiä sekä yhteistyöyrityksiä eri puolelle Suomea. Uusien yhteistyökumppaniemme tulee olla valmiita liikkumaan kohteiden perässä. Haemme myös asennusryhmiä Uudenmaan alueen asennuksiin sekä korjaus- ja huoltokohteisiin.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Toimitusjohtaja
Jukka Vuorinen
09-35094017

Työpäällikkö
Hannu Ahlroos
09-35094021

ARTE-sarjan mallistoon muutoksia.

Tuotevalikoimamme uudistuu vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme vaatimuksia. Koristeaitamallistomme Atlas-säleaita on kasvattanut suosiotaan siinä määrin, että tehtaamme on päätynyt  jättämään vähemmälle huomiolle jääneen ARTE-sarjan valikoimasta kokonaan pois. Tyylikkäästä Atlas-mallista löytyy myös valmistusprosessissa energiaa säästävä GRENCE-versio, jolloin aitaa valitessa voi tehdä myös vihreämmän valinnan. Atlas-mallisto voidaan pystyttää joko suoraan maahan betoniperustaisena tai ankkuroida tukimuurin päälle.